2777
2789
عنوان

نگرانم به خدا

405 بازدید | 14 پست
سلام بچه ها کسی نی نی 8 ماهه داره یا داشته که شبیه پسر من باشه نگرانم به خدا. احساس میکنم خیلی میخوابه. شبا که 1 میخوابه صبحا 11 بیدار میشه یه ذره سرلاک میخوره یه ببخشید پی پی میکنه و غر غر که خوابم میاد کلی زور میزنه که نخوابه ولی آخرش میخوابه. بعد 1 بیدار میشه و دوباره یه چیزی میخوره و میخوابه شیطونیو و فضولیش کمه به نظرم. 4 دست و پا میره زور میزنه به یه مبلی چیزی میره بالا اما دوباره غرغر واسه خواب بعدشم که با مکافات میخوابه به نظرتون خیلی نمیخوابه؟؟؟؟؟؟؟؟
پی کو باکس

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نذار بخوابه خوب ..زیاد خوابیدن هم خوب نیست ...وقتی بیدار میشه آب بزن به دست و صورتش ...باهاش بازی کن ..سرگرمش کن تا حداقل بین خواباش 5 ساعت اختلاف بیافته ..عادت میکنه
باران باش و ببار ..اما نپرس پیمانه های خالی از آن کیست ...
آخه غرغر خیلی میکنه همش داره نق میزنه. منم اعصابشو ندارم همش داره صورتشو میخوارونه که خوابم میاد. جالبه که خیلی هم مبارزه میکنه همه بهم میگن تنبله فقط میخوره و میخوابه :(
پی کو باکس
یاسمن تقریبا همینیه که میگی پس طبیعیه؟ آخه من یه جاری دارم بچش سه ماه از پسر من بزرگتره یه زبلیه که نگو اما پسر من که 9 کیلو و 300 وزنشه خیلی آروم آروم کاراشو حتی فضولیاشو انجام میده اون اصلا نه خواب داره نه چیزی میخوره پسر من نمیگم خوب غذا میخوره اما میخوره. و خیلی آروم آروم 4 دست و پا میره اما خیلی غر غرو شده
پی کو باکس
خدا رو شکر کن من 11 ماهه که شبو روز ندارم چون ماهان از وقتی به دنیا اومد کم خواب بود...البته خواب ارثیه اینو تو چند جا خوندم دکتر هم گفت چون خودتو همسرت خوابتون کمه اینم به خودتون رفته......ماشاالله به پسر شما
CafeMom TickersCafeMom Tickers