2777
2789
عنوان

زن

163 بازدید | 37 پست

ی مردی که فامیلمون بود ازم پرسید:

_درس می خونی؟

گفتم_آره 

گفت:درس خوندن چه فایده ای داره آخه؟آخرش که باید کهنه بشورید شما ها

گفتم:اگه مرد بودم همچین سوالی ازم می پرسیدی؟

گفت:مرد هم مگه کهنه می شوره؟  

گفتم:ازدواج کنی به همسرت کمک نمی کنی مگه تو بچه داری خانه داری؟

دوباره گفت:شماها درس بخونید آخرش باید کهنه بشورید این ی حقیقته به هیچ جایی نمی رسید 

مرد هم وظیفه نداره کهنه بشوره بچه نگه داره این فقط وظیفه زنه. 

شما چی فکر می کنید ؟به نظرتون فقط وظیفه ی زنه؟

ایش حالم از مردا بهم میخوره 😒

از خودراضیا

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه

اصولا این جمله رو هم مردا برا توجیه عقده هاشون بکار میبرن تا جلو سوزششون رو بگیره ک متاسفانه نتیجه ای هم نداره

اینجور جمله هارو مردای عقده ای و خود برتر بین میزنن ک اصلا نباید با اینجور احمقا بحث کردن 

فقط سر تکون بدین و بخندید 

اینارو کاری نداشته باشید اینارو خدا زده تو سرشون😂

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

باهاش بحث نکن درهای مغزشو بسته

بچه رو والدین بزرگ میکنن 

غیر این باشه یک نفر فدا میشه

شما خوب خوب درستو بخون 

انشالا با مرد بادرکی اشنا بشید که پدری نمونه باشه

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
فقط اون جملش  چرا درس می خونید  آخرش که باید کهنه بشورید شماها خیلی ناراحتم کرد

منم

واقعا ک ایناهم مث سگ باید کار کنن حقشونه😒😒

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
غلط کرده استغفرلله انقدر سطحه فکره بعضیا پایینه ادم میمونه اینا از کدوم سیاره اومدن زن هایی بودن ...

چرا پس گفت 

آخرش که باید کهنه بشورید شما ها 

آخه چه فعل و انفعالاتی تو مغزشون رخ میده🤦‍♀️

من حتی امسال دانشگاه رشته ای ک دوست نداشتم قبول شدم پدرم و برادرم گفتن برو دانشگاه خیلی تو زندگی بهت کمک میکنه رو طرز فکرت اثر داره

همه مردا مثل هم نیستن 

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."