2777
2789
عنوان

از رفتارای همسرم دیگه بیزار شدم 😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان همه میان میگن نازشو نکش و محلش نده و اینا ولی به نظر من اگه زندگیتو دوس داری غرور نداشته باش و ...

الان تنها رفته تو اتاق نمیاد دو سه بار رفتم دنبالش ولی بدتر شده با لج و تندرویی میگه نمیام😶

فقط یک راه داری .اونم این که محلش‌ ندی و سکوت کنی  نه این که دعوا بگیری و هی لج کنی فقط سکوت. مطمئن باش خودش به اشتباهش پی میبره .متاسفانه ما خانم ها زود عصبی میشیم بحث میکنیم و هی میگیم تو مقصری تو فلان کار کردی و... به نظرم وقتی اون حرفی زد هیچی نگو فقط سکوت .پسرا یا مردا بعدا پشیمون میشن‌ .

الان تنها رفته تو اتاق نمیاد دو سه بار رفتم دنبالش ولی بدتر شده با لج و تندرویی میگه نمیام😶

با خوشرویی بهش بگو من منتظرتم که بیای و حرف بزنیم و از اتاق برو بیرون خودشم میاد سمتت:))

یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)
عزیزم به نظرم با مشاوره صحبت کن  یا اگه شرایط مشاور نداری جدی به همسرت بشین حرف بزن هم خودت مش ...

وای خیییلی تلاش میکنم باهاش صحبت کنم ولی لا مصب اهل حرف زدنم نیست بدش میاد از صحبت کردن و حل مشکل (برعکس من) دیگه نمیدونم چی کارش کنم 

اینجوری نگو

الان ناراحتی دوروز دیگه آشتی میکنین و یادت میره.

ولی با فحش دادن درست نمیشه. باید قلقش دستت بیاد...هرچند از اول باید کاری میکردی اونوبیاد سمتت.ولی حالا جوری رفتار کن که سنجیده باشه.سعی نکن تلافی کنی,درستش کن

با خوشرویی بهش بگو من منتظرتم که بیای و حرف بزنیم و از اتاق برو بیرون خودشم میاد سمتت:))

به خدا با خوشرویی گفتم بیا فیلم ببینیم با گوشتتلخی گفت برو کنار میخوام تو اتاق تاریک باشم

وای خیییلی تلاش میکنم باهاش صحبت کنم ولی لا مصب اهل حرف زدنم نیست بدش میاد از صحبت کردن و حل مشکل (ب ...

وای بخدا همه مردا همین زورشون میاد حرف بزنن 

اما ما خانوما باید با رفتار و اخلاقمون اونا رو رام خودمون کنیم بنظر حتما با مشاور مشورت کن😇🥰

به خودم قول دادم همیشه زندگی کردنم طوری باشه که خیلیا‌ آرزو کنن ای کاش باهام بهتر رفتار میکردن و میتونستن دوباره کنارم باشن.😊 لحظات سخت زندگیم بهم یاد داد حتی بهترین آدم زندگیت جوری بهت خنجر میزنه که خودت ندونی از کجا خوردی😇می‌بخشمشون اما فراموش نمیکنم ، جواب همه حرف ها ، کارا ، غیبت ها و.... می‌سپارم به خدا مطمئنم خدا جواب اشک های مادرم ازشون میگیره.😇🤍میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات بفرستین🥲🙏🏻[ ای بنده !شك نکن که خدا بهترین یآوره ^^🤍🌿] 
اینجوری نگو الان ناراحتی دوروز دیگه آشتی میکنین و یادت میره. ولی با فحش دادن درست نمیشه. باید قلقش ...

خیلی از اخلاقش بیزار شدم 

واقعا خستم میکنه 😭😭😭😭

قلقش که بیاد دستت همه چی حل میشه 

کتابای بهبود روابط زناشویی بخون مشاوره برو

کتاب آنچه زنان بایو درباره مردان بدانند اونو بخون

در کل اینو بهت بگم که زن و شوهر اگه قلق همو بفهمن همه چی حله عجله نکن مطمئن بشه با گذشت زمان روابطتت بسیار بهتر میشه به شرط اینکه آرامش خودتو حفط کنی و صبوری و گذشت داشته باشی

یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)