2777
2789
عنوان

فیلم ترسناک

| مشاهده متن کامل بحث + 11621 بازدید | 46 پست
عالی بودن ینی اگ این سبکا داری بگو

سلام رفیق....

یه فیلم دیشب دیدم خوشم اومد گفتم بزارم دوست داشتی این سبکارو دانلود کن ببین قشنگ بود 😍😍😍

فیلم ترسناک deep blue sea 3 2020

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام رفیق.... یه فیلم دیشب دیدم خوشم اومد گفتم بزارم دوست داشتی این سبکارو دانلود کن ببین قشنگ بود ...

سلام جانا 

مرسی ار حتما میبینم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

سلام جانا  مرسی ار حتما میبینم

😍😍😍😍😍😍

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
پیچ اشتباه شیش هم داره ببین اره هم ۷و۸ ام داره برو ببین  پسر همسایه هم ترسناک نبود که چیز دار ...

پیچ اشتباه تا ۷ هم اومده ولی تا ۵ بنظرم قشنگه 

من تا ۵ رو که پسندیدم رو گذاشتم 

پسر همسایه هم تویه توضیحات گفتم ترسناک نیست ولی قشنگه 😉

فیلم هات که خشنن مثل اره رو تفکیک میکنی ببخشیدا به بگی من فیلمای جنی و روحی میترسم دوس ندارم ولی خشن ...

زیاد متوجه نشدم پستت رو 😦😦😦😦

فیلم های خشن دوس داری؟؟؟؟

تریفیر رو دیدی؟ ۱،۲ داره حتما نگاه کن.

خشمگینان هم قشنگه نگاه کن.

جنگیر(۱) 

جنگیری امیلی رز

جنگیری هانا گریس

جن زدگی در کنیتیکت

جن زدگی ارواح جورجیا

از شرشیطان نجاتمان ده 

وحشت در امیتی ویل

امیتی ویل بیداری

اینارو تو لیستت ندیدم گلم