2777
2789
عنوان

فیلم ترسناک

| مشاهده متن کامل بحث + 11614 بازدید | 46 پست
داستان ی خانواده ۴ نفره، زن و شوهر جوونی بودن دوتا بچه داشتن اسم مرده جان بود رفتن از پرورشگاه ی دخت ...

تویه لیستم هس اسمش یتیم هس

خیلی فیلم قسنگیه در اصل دختره ۳۳ سالشه ولی چون جسمی رشد نکرده مثه یه دختر بچه مونده و آخری هم همه رو میکشه 

انگلیسیش میشه orpan اگه اشتباه نکنم ینی (( یتیم)*

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی خیلی عالی و متفاوته

چن باری خواستم دانلود کنم ولی فک کردم چرته امشب حتما دان میکنم مرسی عزیزم 

جالبه بدونید مثه چی هم میترسم از فیلم ترسناک ولی نمیدونم چراااا دوس دارم نگاه کنم😆

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
منم مث شما خیلی میبینم اما اینایی ک میگم خیلی بهم چشبید ینی خیلی هیجانش بالا بود و ادرنالین انگار ای ...

قتل در جنگل تاریک رو هم ندیدم راستی ....

اگه قشنگ باشه امشب دانلود میکنم

چن باری خواستم دانلود کنم ولی فک کردم چرته امشب حتما دان میکنم مرسی عزیزم  جالبه بدونید مثه چی ...

این خیلی متفاوته 

نه جن و روح داره و نه خیلی خون و خونریزی 

همه اتفاقا هم تو روشنایی روز میفته 

ولی خییییلی دلهره اورو باحاله 

لوکیشناشم محشره 

اصلا عکس کاور فیلمو ببینی با اینکه زیباست ولی همونم دلهره رو منتقل میکنه

بغیر از شناور بقیشو دیدم  خوب شد که گفتی جا مونده بود از لیستم .... خیلی قشنگ بودن با اینکه آ ...

عالی بودن ینی اگ این سبکا داری بگو

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

این خیلی متفاوته  نه جن و روح داره و نه خیلی خون و خونریزی  همه اتفاقا هم تو روشنایی روز ...

آره از فیلم های ترسناک با موصوعان تکراری خسته شدم

مرسی عزیزم😍

عالی بودن ینی اگ این سبکا داری بگو

یه فیلمم دیدم اگه اشتباه نکنم دریاچه سیاه راجب تمساح بود خیلی قشنگه 

بنظرم فیلم هبوط یا نزول هم خیلی هیجانی هس راجب چن تا زنه که میرن غارنوردی  و اونجا یه اتفاقات وحشتناکی میوفته با یسری موجود عجیب واقعا استرس میگیری و هیجان داری موقع تماشاش 

یه فیلمم دیدم اگه اشتباه نکنم دریاچه سیاه راجب تمساح بود خیلی قشنگه  بنظرم فیلم هبوط یا نزول ه ...

منم فیلم تونل زمان دیدم خیلی خوب بود و هیجانی

مرسی مهربونم خیلی مفید بود همه چی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

منم فیلم تونل زمان دیدم خیلی خوب بود و هیجانی مرسی مهربونم خیلی مفید بود همه چی

فدات عزیزم

تویه یه تاپیکی دیشب دیدمت گفتم ازت خوشم میاد و حس خوبی بهم میدی 

جواب ندادی 😆😆😆😆

فدات عزیزم تویه یه تاپیکی دیشب دیدمت گفتم ازت خوشم میاد و حس خوبی بهم میدی  جواب ندادی 😆😆😆 ...

واقعا؟باور کن گاهی ریپام زیاد میش 

وگرنع جواب همع رو میدم حتی اگ ب ضررم باش 

با محبتی و دوست داشتنی جانا

واقعا؟باور کن گاهی ریپام زیاد میش  وگرنع جواب همع رو میدم حتی اگ ب ضررم باش  با محبتی و ...

فداااات 

آره چون تویه تاپیک اولم بهم روحیه دادی 😍😍😍😍

متوجه شدم اتفاقا استاتر تاپیک بنده خدا جواب داد فک کرد با اونم 😆😆😆😆

فداااات  آره چون تویه تاپیک اولم بهم روحیه دادی 😍😍😍😍 متوجه شدم اتفاقا استاتر تاپیک بنده خ ...

مطمئنی ریپم زدی😂

مطمئنی ریپم زدی😂

آره ولی استاتر جواب داد 😆😆😆😆😂😂😂😂😂