2777
2789
عنوان

پرولاکتین

7430 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من طبق علائمی که الان خوندم حس میکنم پرولاکتینم بالاست فردا میخوام برم آزمایش بدم

اما من امروز دم کرده ی  رازیانه خوردم فردا آزمایش ندم؟؟ میترسم بالا نشون بده بخاطر اینکه رازیانه خوردم

ازمایش باید روز ۳پریودیت انجام بدی وقبلش پیاده روی نباید کرده باشی باید اززمان بیداریت ۲ساعت گذشته باشه از دوسه شب قبلش سینه هات نباید تحریک شده باشه..واینکه رازیانه خوردی نباید فردا انجام بدی باید همان طور ک گفتم بری تا دقیق نشون بده..اگه فک میکنی پرولاکتینت بالاس از فردا هرروز نصف استکان عرق زنیان بخور پیاز وسیر خام وتو غذاهات کم کن وخامش رو اصلا نخور رازیانه هم اصلا نخور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمایش باید روز ۳پریودیت انجام بدی وقبلش پیاده روی نباید کرده باشی باید اززمان بیداریت ۲ساعت گذشته ب ...

ببخشید من ک پریودم عقب افتاده باید صبر کنم پریود شم روز سومش برم؟

ممنونمممم😍خب من ۱۷ روزه عقب انداختم

الان نرو فقط روز ۳پریودیت برو ..الان بری درست نشون نمیده ..اگه مطمعنی حامله نیستی..دمنوش پونه واویشن واستخطوس وزعفرون.روزی ۲باربخور یا تخم شوید وتخم هویج دم کن روزی ۲ بار بخور پریود میشی.رحمتم با روغن سیاهدانه هی ماساژ بده..پریود میشی ولی تا مطمعن نیستی اصلا نخور..همون‌عرق زنیان‌هم باعث میشه پریود بشی ولی خدایی نکردم اگه حامله باشی ام باعث سقط میشه ها ..پس اول مطمعن شو بعد

ببخشید من ک پریودم عقب افتاده باید صبر کنم پریود شم روز سومش برم؟

اره باید روز ۳پریودت بری ..الان بی فایدس درست نشون نمیده وباید هم همون شرایط ک گفتم ورو مراعات کنی تا درست نشون بده..استرس هم قبل ازمایش باعث میشه بالا ببر پرولاکتین رو

ممنونمممم عزیزممم ن من مجردم

خب پس همین دمنوشا ک گفتم رو بخور..روز ۳پریودتم ازمایش بده..ولی اگه فک میکنی پرولاکتین داری همون عرق زنیان عالیه پایین میارش ووپنج انگشت یا قرص ویتاگنوس هم تنظیم میکنه وهم پریودیت رو تنظیم میکنه

الان نرو فقط روز ۳پریودیت برو ..الان بری درست نشون نمیده ..اگه مطمعنی حامله نیستی..دمنوش پونه واویشن ...

ببخشید اینا رو باهم ترکیب کنم؟ینی پونه و آویشن واسطوقدوس... قاطیی کنم؟یا جدا

ببخشید اینا رو باهم ترکیب کنم؟ینی پونه و آویشن واسطوقدوس... قاطیی کنم؟یا جدا

باهم هرکدوم یه قاشق بریز دم کن ..استخطوس.اویشن.پونه.یک کوچولو زعفرون خیلی کم ها..دارچین وزنجفیلم بریز..ببین عقب افتادن پریودی از سردی رحم وتخمدان هست هرچقد رحم وتخمدانتو گرم‌نگه دا ی سالم ترهستن ودرست کارمیکنن تمام‌مشکلات رحم وتخمدان از سردی هست فقط..هرروزم سیاهدانه وعسل بخور

ازمایش باید روز ۳پریودیت انجام بدی وقبلش پیاده روی نباید کرده باشی باید اززمان بیداریت ۲ساعت گذشته ب ...

خانومی من دو ماه بود پریود نمیشدم دکتر برام پرولاکتین نوشت دیگه بدون اینکه پریود باشم رفتم آزمایش دادم و پرولاکتینم خیلی بالا بود تا 25 نرمال بو.د من 97 شدم

خلاصه بهت بگم الان پریود شدم بنظرت برم روز سومی پریودم تست پرولاکتین دوباره بدم؟ یا نه 

باهم هرکدوم یه قاشق بریز دم کن ..استخطوس.اویشن.پونه.یک کوچولو زعفرون خیلی کم ها..دارچین وزنجفیلم بری ...

تا تونستم زعفرون خوردم این مدت که فقط پریود بشم دیگه نمیدونم اثری روی پرولاکتین بالا بردن داره این زعفرون یا نه 

سونو هم دادم نرمال بودم

خانومی من دو ماه بود پریود نمیشدم دکتر برام پرولاکتین نوشت دیگه بدون اینکه پریود باشم رفتم آزمایش دا ...

اره بهتره بری چون روز سوم بهتر نشون میده واون نکات ک گفتمم باید درست انجام بشه وگرنه بالا نشون میده البته برای شمام بالاس ک باید دارو مصرف کنی..ببین عرق زنیان تنظیم میکنه وقرص ویتاگنوس..من خودم یکم بالاتر از رنج ازمایشگاه بود عرق زنیان هرروز خوردم وگردو ماه دیگش نرمال شد.وسردیجات رو هم حدف کردم سیاهدانه وعسل هم هرروز ناشتا میخوردم