2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاش سرد نیست؟؟ غذاشو دوس داره؟ میخوره؟

همش خوابه بی حال شده دامپزشک گفت شما زیادی حساسی بخاطره لین میتونه باشع که دیروز ناخوناشو سوهان زدن یکم دلخره اره

همش خوابه بی حال شده دامپزشک گفت شما زیادی حساسی بخاطره لین میتونه باشع که دیروز ناخوناشو سوهان زدن ...

مینا پرنده فوق العاده حسااسیه..انقد پرو بال وناخنشو دوس داره مخصوصا بال و دم .دست بزنی بهش حساس میشه.کوتاه نکن واسش دمشو یا بالشو

هر بار این درو محکم ببند برو
مینا پرنده فوق العاده حسااسیه..انقد پرو بال وناخنشو دوس داره مخصوصا بال و دم .دست بزنی بهش حساس میشه ...

ناخونشو زدم اونم برای اینکه کنده نشه یا جایی گیر نکنه

ناخونشو زدم اونم برای اینکه کنده نشه یا جایی گیر نکنه

منم داشتم ناخنشو ک میگرفتم خمار میشد چن ساعت..ی دونه بادوم یا فندقش بده تا دوس بشه دوباره.حرف میزنه؟

پاشو جمع میکرد همش یا میخوابید ناخون میزدید؟

چن ساعت اینجوری بود...حساس نباش برو باهاش بازی کن تا بیاد بیرون از خماری.کلمه هایی رو ک بلده تکرار کن یا اهنگ بزار تا شارژ بشه..یا اب گرم کن تا بیاد اب بازی یادش بره 

چن ساعت اینجوری بود...حساس نباش برو باهاش بازی کن تا بیاد بیرون از خماری.کلمه هایی رو ک بلده تکرار ک ...

دستتون درد نکنه مرسی که گفتید گفتم مریض شد سکته داشتم کردم