تا حالا شده دچار برهان هویت بشین ،اصلا ب خودتون بگین تو این دنیای بزرگی چجوری اومدین ،اصلا اطرافیانتان مثل شما هستن یا از چیزایی خبر دارن که شما ندارین و شما براشون مثل موش آزمایشگاهی هستین و دارن روتون آزمایش میکنم و مثایلی مثل این 😟کلا خیلی فکرم رو مشغول کرده و افسرده و وحشت زده میشم چ کنم بنظرتون
عزیزم فقط اینو بدون تو عزیزترینی برا خدا و لقب اشرف مخلوقاتو داری پس برای خودت ارزش قائل باش و نذار زندگیت هدر بره با فکرای بیخود . تو وظیفته هر لحظه شاد باشی و زمانتو هدر ندی
بنظرم برو با دوستات بیرون بگرد ...برو مسافرت...برو باشگاه...برقص تو خونه..به خودت برس ...نقاشی بکش ..اگه چیزی تو ذهنته و داره اذیتت میکنه رو روی برگه بنویس و بعدش اتیشش بزن .😂😀رو منکه اثر کرده و ارومم کرده
افکارت کلا اشتباهه این خداست که داره مارو ازمایش میکنه نه بندگانش و ما توی زندگی ماموریت هایی داریم که باید انجام بدیم و هر کدوم از ما روح و شخصیت منحصر به فرد خودشو داره اگه میخوای بیشتر این حقایق رو بدونی پیشنهاد میکنم حتما کتاب در اغوش نور رو دانلود کن و بخون چون چیز هایی که برات سوال هست رو میگه و افکارتو تصحیح میکنه حتما بخونش ☺