2777
2789
عنوان

رفتار خاله

99 بازدید | 8 پست

دوستان من ۲۲ سالمه بعد چند وقت پیش خالم ، حدودا ۱ ساعت اومد خونمون و یکم نشست با مادرم به حرف زدن ، بعد منم اون ساعت بیکار بودم و رفتم پیششون نشستم 

بعد یه بحثی شده بود بین مادرم و خالم سر یه موضوعی ، بعد منم نظرمو خیلی محترمانه بیان کردم در مورد اون موضوع‌ ، اونوقت خالم یهو برگشت به من گفت تو عقلت نمیرسه هنوز ، در مورد هر چیزی بچه که نظر نمیده.

من خب یکم ناراحت شدم و الکی خندیدم که مثلا بگم ناراحت نشدم.

به نظر شما این رفتار خاله ی من درست بوده ؟؟

این که چیزی نیست یبار یکی اومده بود خونمون داشتن با مامانم کله پاچه یکیو بار میزاشتن منم تلوزون میدم بعد که حرفش تموم شد گفت نری تعریف کنیا 😑😑منم 22 سالمه ومتاهل 💔😂

أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این که چیزی نیست یبار یکی اومده بود خونمون داشتن با مامانم کله پاچه یکیو بار میزاشتن منم تلوزون میدم ...

خب این حرفم بده دیگه 

شما یه خانم ۲۲ ساله ای 

هر کسی این حرفو زده ، حرفش درست نبوده

من بودم یه فیلیپینی میزدم تو کبدش تا بدونه هرجائی هم نباید به بچه حرف بزنه ممکنه این بچه اعصاب نداشته باشه و یکار کنه نتونی دهن بازکنی 😂😁🤣🤣🤣

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .
👌👌😆😆😆

راست میگم خوب 

همه که نباید خوب رفتار کنن که 

چشم درمقابل چشم 😂😁🤣 یاامامزاده قلقلی 😂😁🤣

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .