2777
2789
عنوان

تغییر🌴🌈

228 بازدید | 6 پست

هیچکس جز خود آدمی چیزی به خود نمی دهد

و 

هیچکس جز خود آدمی چیزی را از خود دریغ نمیدارد.

تنها راهزنی که دار و ندار آدمی را به یغما می برد اندیشه های منفی اوست.تردیدها،ترس ها،نفرت ها و حسرت ها،دشمنان انسان در درون خود اوست، ترس توست که شیر را درنده می کند،بر شیر بتاز تا ناپدید شود. 

بازی زندگی،یک بازی انفرادیست.

اگر خودتان عوض شوید،همه اوضاع و شرایط عوض خواهد شد.

⁦✍️⁩فلورانس اسکاول شین

📖چهار اثر

پ.ن:سعی کنید خودتون رو تغییر بدید،نه دیگران رو.

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم این‌ کتاب رو خواندم ولی تاثیری روم نداشت☹

واقعا؟!

ولی حال منو خیلی خوب کرد

خیلی بهم کمک کرد که درست فکر کنم و درست زندگی کنم

منم با این کتاب به یه چیزایی اعتقاد پیدا کردم مثلا الان اعتقاد دارم پولی بیش از حد راکد بمونه باعث میشه بهت چیزی اضافه نشه مثلا یه جا نوشته بود خانومی یا آقایی مقداری پول داشته ولی به مول خیلی بیشتری نیاز داشته همون پولشو میده خودکار یا یه چیزی که از قبل بهش علاقه داشته و بعد از مدت کوتاهی پولی که نیاز داشته به دستش رسیده

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
منم با این کتاب به یه چیزایی اعتقاد پیدا کردم مثلا الان اعتقاد دارم پولی بیش از حد راکد بمونه باعث م ...

درسته

منم بعد این کتاب خیلی حالم خوب شد،و وقتایی ک یکم حالم خوب نیست و انرژی منفی دارم میرم سراغ این کتاب 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز