2821
2789
عنوان

حق دارم یانه

162 بازدید | 12 پست

دوستان من تاحالاهیچ وقت جوری لباس نپوشیدم که کسی بهم تذکربده حتی پیش بابای خودم رعایت میکنم

امروزصبح پدرشوهرم پیام فرستادنهاربیایین اینجامهمون داریم شوهرم رفته بودبیرون موقع اومدن مامانش توپارکینگ بهش گفته بابات میگه به زنت بگولباس بلندبپوشه پیش مهمون هامنم ناراحت شدم گفتم اصلانمیام بااین طرزحرف زدنش خجالت نمیکشه زنگ هم میزنه دستورمیده دسردرست کن بیار

نرفتم شوهرم هم نرفت ولی ازم دلخورشدقهرکرد

آخه اونهایی که مهمونشون بودن عروس ودخترخودش بدون روسری وباشومیزهستن همیشه درحالی که من هیچ وقت اونجوری نبودم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بابا من میگفتم عذر میخوام من حتما انقدر بالغ بودم که قبولت کردم خودم تصمیم میگیرم چی بپوشم ولی دس ...

چرامعذرت خواهی کنم درحالی که همیشه خودشون میگن حجابت بهترازهمه عروس هاست

والا چی بگم...اخه کار تو هم درست نبود...الان جلو فامیلشون خجالت کشیدن

آخه فاملیشون خودشون اصلارعایت نمیکنن

اگه اینجوریه منم دوست ندارم اونهاپیش شوهرم بیحجاب باشن اماملاحظه میکنم چیزی نمیگم 

من ادم بی حجابی هستم به خودم ربط داره کسی هم حرف زیاد بزن جواب دارم برای دادن

دقیقاحجاب به خودم ربط داره 

شوهرم میگه تقصیرخودته ازروزاول رعایت کردی بدعادت کردن الان هم مجبوری هرجوربگن لباس بپوشی

آخه فاملیشون خودشون اصلارعایت نمیکنن اگه اینجوریه منم دوست ندارم اونهاپیش شوهرم بیحجاب باشن اماملاح ...

توهم بی حجاب باش کسی نمی تونه به حجاب گسی گیر بده منم سرلختم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
دقیقاحجاب به خودم ربط داره  شوهرم میگه تقصیرخودته ازروزاول رعایت کردی بدعادت کردن الان هم مجبو ...

به نظرم هر جور دلت میخواد بپوش اهمیت نده اصلا

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم