2777
2789

بچه ها من از ۴ هفته لکه  بینی داشتم بعدشم طولم کم بود  ۱۳ هفته سرکلاژ شدم بعد سرکلاژ یه هفته خونه خودم که میشع خونه مادرشوعرن یع هفتم پیش مادرم استراحت کردم اومدم بعد اون فقط ظرف میشستم کار دیگه نمیکردم  بعدش یه روز خوابیدم پاشدن رفتم دیدم مادرشوهرم غذا میپزه  گفتم بزار کمک کنم حرف نزد اخم کرد بعدش شوهرم اومد گفت بهش بزار فاطمه کمکت کنه گفت نمیخوام من شدم عروس این مادرشوهر کلی گریه ال بل  که دست به سیاهوسفید نمیزنه  بعد اون دیگه تا ۲۴ هفته خودم ظرف شستن غذا پختن خونه ی اونو جارو کردن آشپزخونه همشم میشستم اونجا وره دلش ولی سختم بود  بعدش رفتم دکتر گفتم درد شدید دارم گفت باید استراحت کنی اینام که نمیزاشتن من استراحت کنم گفتم نخم باز شدا احتمال زایمان زودرس دارم الان امروز سه هفتس درازکشم ولی برای صبحانه ناهار شام اینا میرم اونجا بیشتر وقتا ظارفارم من میشورم ولی بازم رختخوابم به راهه  مادرشوهرم همش اخم میکنه یه غذا میخوام بخورم کوفتم میشه  مامانمم هر دوروز در میون میاد بیچاره مامانم معذبه ولی چیکار کنه لباسایه منو میشوره جارو اینا شوهرم نمیزاره برم خونه مامانم دیروز مادر شوهرم گفت دسشویی رو ببینین به چه روزی انداختین رفتم با این وضعم دسشویی رو شستم جای من بودید چیکار میکردید مادرشوهرم میگه از عروسم شانس نیوردیم

خونتون جداست ؟ یا تو یه خونه هستید؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان