2777
2789
عنوان

چ خبرتونه ؟؟!؟!؟😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 141 پست
تاپیک های من هیچ وقت توهین و حسادت نبوده 😂

گفتم توهین و حسادت بوده؟ب شما چه مربوط ک قشنگترین جمله ای ک از عشقمون شنیدیم چیه

😂دیگع خودت اول تاپیک ازین ادما انتقاد کردی نزن زیرش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4448587/قشنگ-ترین-جمله-ای-که-از-عشقتون-شنیدید

گفتم توهین و حسادت بوده؟ب شما چه مربوط ک قشنگترین جمله ای ک از عشقمون شنیدیم چیه 😂دیگع خودت اول تا ...

تو این تاپیک از حرفای واقعی و احساسات آدم ها حرف زده شده حداقل مث تاپیم های شما ایمان به حرف های ی حس شیشمی نیست 😂😂

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دررین جان مثل اینکه تاپیکای خودشو فراموش کرده😐ی نگاه ب لیست تاپیکاش بندازین متوجه میشین حرفاش فقط ش ...

یه نگاهی انداختم .چیز خاصی از مادرشوهر و جاری و این چیزای منفی نداشت

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

تو این تاپیک از حرفای واقعی و احساسات آدم ها حرف زده شده حداقل مث تاپیم های شما ایمان به حرف ها ...

😂😂چی میگی واس خودت یکم تحقیق میکردی بعد انتقاد

اونجا اتفاقا دوستم گفت محض شوخی این تاپیکو زدم

خوب رفتی تاپیکامو زیرو رو کردیا معلومه خیلی سوزوندمت

😂😂چی میگی واس خودت یکم تحقیق میکردی بعد انتقاد اونجا اتفاقا دوستم گفت محض شوخی این تاپیکو زدم خو ...

دیدم بهت برخورد گفتم لابد یکی از اونایی که ازشون انتقاد کردم لازم نبود بگردم از امضات معلوم بود 😂

قصد دعوا و انتقال نداشتم دلم بحال اونایی که گفتم سوخت 😊 بزرگ بشن بدجوری پشیمون میشن

یه نگاهی انداختم .چیز خاصی از مادرشوهر و جاری و این چیزای منفی نداشت

عزیزم ایشون خودش از دسته مخاطب هام بود  بجای اینکه درس بگیره انتقاد بشنوه جنگ و دعوا راه انداخت همیشه همین کارم میکنن

دیدم بهت برخورد گفتم لابد یکی از اونایی که ازشون انتقاد کردم لازم نبود بگردم از امضات معلوم بود 😂 ...

منم دلم بحال تو میسوزه دوس داری از بقیه انتقاد کنی ولی خودتم کپ همونایی

😂قبلنا یکی انتقاد میکرد ک خودشم انتقاد پذیر بود الان برعکس شده متاسفانه

منم دلم بحال تو میسوزه دوس داری از بقیه انتقاد کنی ولی خودتم کپ همونایی 😂قبلنا یکی انتقاد میکرد ک ...

ی انتقاد درست کن این کار تو انتقامه ن انتقاد حاجی 

منم دلم بحال تو میسوزه دوس داری از بقیه انتقاد کنی ولی خودتم کپ همونایی 😂قبلنا یکی انتقاد میکرد ک ...

واه😐

هيچكدوم از تاپيكش تو اين دسته بندى هيچ جوره قرار نميگيره

اگع اصرار دارى يجور بچپونى بحثش جداست🤷🏻‍♀️

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
مثل اینکه چش بسته اومدی طرفداری دوستت موفق باشین هردوتون😏

هع😏تو اينجورى فكر كن

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
@دل_لونا    

عههه دررینه که مرسی از تگت❣️

عجقم دررین خانم چ طرز برخورده؟! الان اونا اومدن حالا ب هرنحوی مشکلشون رو گفتن چرا توهین میکنی؟! الان چ فرقی با اینایی ک خودت ازشون انتقاد کردی داری عزیز دلم؟! 

اگ تاپیکی اذیتت میکنه نرو گلم اعصابتو خط خطی نکن🌼

لرکسسسس لرکسسس لرکسسسس تر 😂😂😂

اجاااازه بده طلا بگيرم انگشتاتو    خعلى دلم ميخواد يكيو تگ كنم😈

/

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/