2777
2789

جونم

سلااام خانوما من تازه واردم😁21 سالمه و یکساله که با اونی که عاشقش بودم عقدکردم😍💕اوایل زندگیمون خیلی مشکل داشتیم ولی کم کم به خودمون اومدیم و سعی کردیم هرروز بهتراز دیروز بشیم🥰واسه ی آرامش زندگی همه یه صلوات بفرستین🙏😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخام بینیم عمل کنم پیش دکترصفری نوبت گرفتم ولی دودلم چیزی درمورد دکترعربی شنیدین

نه والا نشیندم 

منم خودم دنبال دکترم ولی خیلی میترسم قیافم بدلم نشینه یا بدعمل کنه

سلااام خانوما من تازه واردم😁21 سالمه و یکساله که با اونی که عاشقش بودم عقدکردم😍💕اوایل زندگیمون خیلی مشکل داشتیم ولی کم کم به خودمون اومدیم و سعی کردیم هرروز بهتراز دیروز بشیم🥰واسه ی آرامش زندگی همه یه صلوات بفرستین🙏😌
نه والا نشیندم  منم خودم دنبال دکترم ولی خیلی میترسم قیافم بدلم نشینه یا بدعمل کنه

اره کرمون دکترخوب ک نداره من کلی تحقیق کردم تارفتم پیش صفری ولی هنوز میگم نکنه دکترعربی وخدارحمی بهترباشن

اره کرمون دکترخوب ک نداره من کلی تحقیق کردم تارفتم پیش صفری ولی هنوز میگم نکنه دکترعربی وخدارحمی بهت ...

پیج اینستاگرام ندارن ک ببینی کاراشونو؟ 

سلام هنوزنه براخرداد پیش دکترصفری عمل کردم ولی دودلم...میگن دکترهمت بندرم خوبه کارش دگ نمیدونم

به سلامتی .نگا من بینیم گوشتیه رفتم دکتر اصحاب یمین گفت عملم بکنی تغییر نمیکنی کلا ناامیدم کرد گفت چون بینیت گوشتیه.دکتری نمیشناسی کرمان که بینی گوشتی عمل کنه

میشه واسه خوشبختیم در آینده یه صلوات مهمونم کنی😊
عزیزم به نتیجه رسیدی؟ منم دنبال دکتر هستم کارای دکتر محمودی رو دیدین؟ منم بین خدا رحمی و محمودی مردد ...

عزیزم بیااینستا حرف بزنیم من محمودی رودارم پیجش یه مدت بین صفری ومحمودی مونده بودم ک صفری فعلاانتخاب کردم بهترازمحمودیه فک کنم