2777
2789
عنوان

بارداری

88 بازدید | 10 پست

آخر هفته پنج هستم از دیروز خونریزی دارم ولی با شیاف پروژسترون ۴۰۰یکم‌ قطع شده رفتم دکتر ساک حاملگی رو دید قراره ۳هفته بعد برم سونو قلبشو بشنوم در ضمن ۴روز بعد تاخیر بتام۱۵۰۰بود این خونریزی که دارم احساس میکنم دارم سقط می‌کنه کسی مثل من بود که بچه سالم بمونه البته خونریزی وقتی میرم دسشویی هس با شیاف کمتر میشه فردا وقت دکتر دارم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیچ مشکلی نداره طبیعی منم سر پسر دومم تا ۳ ماهگی همینجور بود  دکتر گفت وقتی نطفه داره اجزای بدن تشکیل میشه این خونابه ها از بند ناف خارح میشه همه دچارش نمیشن بعضیها  معمولا اونایی که پسر حامله میشن اینجوری هستن 

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .

استراحت کن  خم و راست خیلی نشو توالت فرنگی استفاده کن اصلا نزار یبس بشی   زیر شکمتم به یه شال ببند استرس به هیج وجه نداشته باش 

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .
بازم توکل بر خدا کاش سالم باشه شما هم ازهفته پنج اینجوری بودی؟

به محض اینکه قلبش تشکیل شد اینجوری شدم منم اینقدر میترسیدم همش تو سونوگرافیا بودم  بعد باحرف دکتر فهمیدم اصلا چیز مهمی نبوده   شما هم استرس دور کن دستت بزار شکمت آیت الکرسی بخون قدر بخون  توکلت به خدا باشه 

راستی میشه بپرسم بتای شما چند بود؟

یادم نیست ۱۲ سال پیش 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز