2777
2789
عنوان

بچه خوشگل

2186 بازدید | 14 پست

بچا ۴ ماه حاملم.خیلی دوست دارم بچم ب شرط سالم بودن در درجه دوم خوشگل باشع.آخه ی خواهرشوهر دارم دو تا بچه داره مث قرص ماه.هردو سفیر بور چشم ابی‌.انقدر همه این دوتارو دوس دارند خودمم همیطور.دلم‌میخا بچم همینقدر خوشگل بشه .بعدا کم نیارم تو روش.اخه فخرفروشی زیبایی بچاشو میکنه.خب بعدا اگه اینطور نباشع دل منم میگیره غصم‌میشه.ک همه بچه های اونو دوس دارن بچه منو نه.خواهشا نگید این حرفای بچگانه جیه.خب احساساتمه دیگه....

خودت یا شوهرت چشم رنگی هستید؟

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ژن مهمه. اگر ژن چشم آبی و بوری و سفیدی داشته باشید بچتونم ممکنه اینجوری بشه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

من خودم بور و چشم رنگیم و شوهرم چش ابرو مشکی

بچم سرسوزنی بمن شباهت نداره و کاملا شبیه پدرشه قربونشون برم 🤩🤩

بچهای خواهرام بورن اونا گاهی فخر فروشی میکنن ولییییی خانواده همسرم جوریییییییی بچمو میپرستن و بهش میرسن انگار از هفت تا فرشتع براشون عزیزترع جوریکع مادربزگش بهش میگه قربون دندونای پوسیدت برم🤣🤣😁😁😁

منظورم اینه ک اصلا این فکرارونکن چهره ربطی ب دوسداشتن نداره

انشالله بچت انقدر عزیز بشع پیش همه ک لذت ببری

🖤

دیر گفتی باید انار میخوردی تا چشماش رنگی شه

اصلا ربطی نداره مادر من سر نه ماه حاملگی من انار خورده پس چرا نشد خدایی علم ژنتیک و نبرید زیر ساطور با این حرفا

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

خیلی معذرت میخوام خیلی ذهنت بسته است!

به فرض بچه ات چهره اش معمولی باشه تا آخر عمر شما و بچه های عمه اش  میخوای سرکوفتش کنین

چه بسا بچه هایی با چهره معمولی که موفق هستند و رتبه های برتر کنکور🙄

خدایا شکر که بدتر نشد🙄 

اتفاقا من اصلا دلم نميخواد بچم تو چشم باشه

چه اهميتي داره نظر ديگران

خدا ادماي معمولي رو بيشتر دوست داره چون ازشون بيشتر افريده😜

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اصلا ربطی نداره مادر من سر نه ماه حاملگی من انار خورده پس چرا نشد خدایی علم ژنتیک و نبرید زیر ساطور ...

دقیقا منم ۹ ماه بارداری رو انار خوردم با این که ژن چشم رنگی  و بوری رو داشتم اصلا چشمای دخترم رنگی نشد

این بحثا رو نمیدونم چرا دوس دارم

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

وقتی دنیا بیاد از همه ی بچه های دنیا برات زیباتره

هرکس یچیزی داره ، زیبایی بدون هوش و ذکاوت فقط باعث سو استفاده میشه

دعا کن باهوش، صبور، آروم و مهربون باشه 

برای محبوبیتش دعا کن، محبوبیت با زیبایی فرق داره

حالا یچیزی میگم هزینه داره برام، شاید یه عده مسخره ام کنن ولی چون باردار هستی دیگه حالا میگم بهت ،من قبل بارداریم حرم حضرت علی (ع) بودم ، از حضرت علی خواستم بچه ای بهم بده که زیبایی صورتش از محبت شدیدش به حضرت علی (ع) باشه

نه من نه شوهرم خوشگل نیستیم 

الان بچه ام معمولیه ولی چشماشو هیچکس نمیدونه به کی رفته و اینکه صورتش از رنگ بدنش روشن تره، مهرش به دل همه افتاده

و چند نفر هم بهم گفتن که ما فکر نمی‌کردیم بچه ی تو انقدر گوگولی بشه، واقعا تو روم گفتن

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺