دیشب بازم خوابشو دیدم چقدر لذت بخش بود کاش برای همیشه تو اون خواب میموندم. دستش رو محکم گرفته بودم حتی توخوابم میدونستم قراره تنها بشم. کاش برمیگشت جبران میکردم براش😔
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
یکم سلیطه بازی در میاری بگی با اون یا هیچکس میگفتی اگه اون نباشه خودمو میکشم و این چیزا حالا ...
اخه ادمی نبودم ک تورو بابام بایستم هنوز ک هنوزه مث سگ میترسم ازش... اونم بی زبونتر خودم ای خداااا. دلیلش این بود ک شغل درست حسابی نداره پول نداره هیچی نداره خونوادشم بما نمیخوردن پدرمادر خواهربرادراش اکثرا بیسواد بودن برعکس خونواده ما