4 قاشق رب، یک قاشق سرکه سفید، 1 تا 2 قاشق شکر، فلفل قرمز بستگی داره به زاعقه ی آدم که چقد تند دوست داره ما خیلی تند میکنیم، آب 1 لیوان، نمک 1 قاشق مربا خوری سر خالی. پیاز اگه دوست داشتین رنده میکنین و یه سر تف میدین نمیذاری طلایی بشه پیاز بعد ربو میزنی یه سر تف میدی، شکر و ادویه جاتو ونمکو اضافه میکنی، 1 لیوان آب میریزی سرکه رو غاطی میکنی وقتی که نزدیک غلظت مورد نظر رسید اگه دوست داشتی جعفری اضافه میکنی اگه خیلی سبزی بجوشه رنگ سست عوض میشه باید دقت کنی اگه دوست نداشتی کلا جعفری هم نزنی خوبه. اگه پیاز اضافه نکنی سس بازاریه بنا به زاعقه خودتون