2777
2789
عنوان

کدبانوها بیاین بهم یاد بدین چجوری مرغ خوشمزه درست کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 20 پست
مرغ رو هر جور که میخوای تیکه کن البته یکم درشتم باشه اشکالی نداره بعضی ها فقط رون مرغ میزنن ولی من ه ...

راستی میتونی بهش فلفل دلمه ایی و هویجم اضافه کنی..سیب زمینی هم سرخ کن بریز روش خیلی خوشمزه میشه..روی برنج هم زرشک و زعفران بریز با این غذا عالی میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم سس ربی چجوریه؟

خواهش میکنم گلم 

4 قاشق رب، یک قاشق سرکه سفید، 1 تا 2 قاشق شکر، فلفل قرمز بستگی داره به زاعقه ی آدم که چقد تند دوست داره ما خیلی تند میکنیم، آب 1 لیوان، نمک 1 قاشق مربا خوری سر خالی. پیاز اگه دوست داشتین رنده میکنین و یه سر تف میدین نمیذاری طلایی بشه پیاز بعد ربو میزنی یه سر تف میدی، شکر و ادویه جاتو ونمکو اضافه میکنی، 1 لیوان آب می‌ریزی سرکه رو غاطی میکنی وقتی که نزدیک غلظت مورد نظر رسید اگه دوست داشتی جعفری اضافه میکنی اگه خیلی سبزی بجوشه رنگ سست عوض میشه باید دقت کنی اگه دوست نداشتی کلا جعفری هم نزنی خوبه. اگه پیاز اضافه نکنی سس بازاریه بنا به زاعقه خودتون 

🌸🌸