دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید
این پسر بچه نوجوونه ک تازه ب بلوغ رسیده وگرنه مرد گنده حتی نریضم باشه همچین پستایی نمیزاره
بچه بیچاره
علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید
جد و ابادته . اونیه ک علف هرزی مثل تورو زاییده ک میای قاطی زنا خودتو جا میدی. یه پسر چقدر باید حقیر و بدبخت باشه ک بیاد همچین پستایی بزاره. شخصیت برلی خودت قایل شو. خودت هر نجسی هستی باش ولی لااقل حرمت شیری ک بهت دادنو نگه دار ک اون پدر مادرت بیچارتو زیر سوال نبری اونا فحش نخورن .
این کاربر اقاست و پستای زشت میزاره. از صبح چند تا پشت دیگه هم گذاشته ک اونا حذف شدک ولی کابریش بازه
لطفا رسیدگی کنید