2777
2789
عنوان

دوستان یه راهنمایی میخواسم

61 بازدید | 9 پست

گفتم دوستم فامیلش رو عوض کرد بعد خانوادش ناراحت شده بودن که فامیل ما افتخارمونه اصل واصالتمونه قبلا فامیلش رو نوشته بودم نظر خواستمدوستم میگه من الان سی وخوردی سالمه ازدواج کردم اصلا چه ربطی داره تا آخر بافامیلی باشم که اینقد اذیت می شدم وو مدرسه خجالت میشدم همکاراش بهش گفتن هجب فامیل خوبی انتخاب کردی الان میگه باهرکه ازخانوادم می پرسه چطوری جواب بدم خانوادشونم از اون خانوادهاست هرکی به کار خودشه مثلا برادرش خونه رو که برد شهردیگه اومد گف یا رفت مکه اومد حتی به این خواهرش نگف خواهرش اززبون کس دیگه ای شنبد ولی این اصل واصالت خیلی رو مخشه دوستم معلمه ازدواج کرده وبچه نداره شوهرشم کامل موافق کارش بود ولی بخاطر احساس خودش عوض کرد میگه دوست ندارم بگم شوهرم موافقمه اینجوری خانواده م باشوهرم بد میشن وفک می کنن شوهرم ترغیبم کرده درصورتی که خانوادش اصلا هر کاری دلشون بخواد انجام میدن فقط الان به دوستم عکس العمل نشون دادن که فامیلمون افتخارمونه واصل واصالتمونه

خدایا نگاهت رو از ما نگیر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ خانواده دل بخواهی ...

الان به این اصالته چی بگه من گفتم بگو اصالت به خیلی چیزاس روحانی که رییس جمهوره فامیلش فریدون بود عوض کرد چه ربطی به اصالت داره

خدایا نگاهت رو از ما نگیر

عزیزم کار خوبی کرده فامیلش رو عوض کرده به خانوادشم باید بگه اصالت تو رفتار و منش هست نه تو یک نام خانوادگی و اصلا لزومی به توضیح نداره وقتی هیچ کدوم اونو تو جریان کاراشون قرار نمیدن این خانم هم باید مستقل عمل کنه بگه مت اینطور صلاح دیدم .

Ich berge mich in deiner Hand

کلا من با عمری که از خدا گرفتم اینطور متوجه شدم اگر به اطرافیانت اجازه بدی کل عمر باید پاسخگوی اونها باشی و اگر مدام تلاش کنی کارهایی که به نظر خودت منطقی بوده و انجام دادی رو توجیه کنی . باید بیخیال همه شد نهایتش اینه که باهاش قطع رابطه میکنن .

Ich berge mich in deiner Hand