2777
2789
عنوان

اعتراف

147 بازدید | 0 پست

نمیدونم چرا دوست دارم دلیل این کارمو یجوری به هرکی ناشناس یاهرچیز دیگه بگم....بهرحال سعی میکنم زودی تاپیکوقفل کنم چون دوست ندارم هی ادامه پیداکنه بحث....

شاید درنگاه اول هرکسی منوببینه بگه این یه دختر مغروری هست که هیچی واسش مهم نیست،جلوی دماغشوهم بزورمیبینه وعلت اینکه همیشه دوست داره تنهاباشه اینه چون همش فکرمیکنه خیلی سرتره....یامثلا میخواد پسرا روبه خودش جذب کنه یا کلاس بزاره یا آدم بی روحیه...یاهرچیزدیگه ای....

ولی اصلا نباید کسی رو ازروی ظاهر قضاوت کرد....

من انقدری خیانت دیدم مابین اطرافیانم...انقدری این شیشه ی اعتمادم شکست...انقدری مسخره شدم...انقدری سختی کشیدم نه تنها من بلکه همه خواهر برادرام...که بنظرم هیچ کدوم ازاین پسرای به ظاهر مرد نمیتونه حتی یه ذره ازرنج هایی که کشیدمو بشنوه....شایدخیلیاشون فکرکنن دروغه....اسمشوهمه چی بزارن...ولی منم آدم دردودل نیستم...قبول دارم هنوز۳دهه از زندگی روهم پشت سرم نزاشتم ولی خوشیامون درمقابل سختیامون پوچن....

اتفاقاخوبه بنظرم😏😒بزار خیلیافکرکنن بی احساسیم بهتر ازاینه که فردا بیام تاپیک خیانت بزارم....پسری که راحت میگه من باهمه دخترای فامیلم اوکی هستم....ازنظر من دیگه پسر نیست...مردونگیش فقط به نر بودنشه....دوستت دارمو پسرای سرکوچه هم میتونن به همون بگن....

این آدما باید داخل گذشته چال کرد روی دلتون هم یه قفل بزرگ بزنین بهتره تا درآینده ببینین شوهرتون بادخترای مجرد فامیل هرهرکرکر راه انداخته....

اونموقع دردتون دیگه درد نیست یه جراحتی میشه که هیچ چرک خشک کنی نمیتونه درمونش کنه....

چقدر ناراحت میشم وقتی تاپیکای خیانت...بداخلاقی یاناراحتیاتونو میبینم😔😔😔مگه ما زن ها چه گناهی کردیم که نتونیم خودمونوکنترل کنیم که دل نبندیم....

قبول دارم خیلی از کاربرا از ازدواجشون راضین وحتی بهترازمجردیشون هست....من طرف صحبتم کس خاصی نیست اینجا...دردودلامو نوشتم...

دختری که امروزی هست خراب نیست.....دختری که امروزی هست باهزارتاپسرنچرخیده...همون دختر ازخیلی سختی هاخودشومثل یه مرد کشیده بیرون تا کسی بهش تو نگه😇

بازم نمیدونم هدفم ازاین تاپیک چی بوده ولی خواستم بگم که آره من میتونم فراموشی خیلی بهتره تا بخوای سرگرمی باشی واسه پسرایی که داخل خونه خونوادشون توف نمیندازن توصورتشون....فراموشی خیلی بهتره تا وابستگی به پسری که فکرمیکنه واسه پولش میخوایش...فراموشی خیلی بهتره تا وابستگی به پسری که فکر کنه از روی بیکاریت باهاش میحرفی...فراموشی  خیلی بهتر از این هست که یه پسر از روی ترس نتونه اختیار گوشیشوداشته باشه اونم داخل سن۲۴سالگی....فراموشی خیلی بهتره تا باکسی باشی که بزور پارتی ننه باباش خودشو جمع کرده....فراموشی خیلی بهتره تااینکه کسی راحت واست بهونه بیاره...بعد اینکه این آدمارو شناختین درسته ممکنه اولش واستون جالب باشن ولی مثل یه طبل توخالی ان...این آدما هیچی نیستن....هیچی!!!!گول کبکبه دبدبه هاشونو نخورین....

خیلی وقت بود که اینا رودلم موند...بالاخره گفتمشون🙂❤