2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سنگ کلیه داشتم لیزر کردم الان مثلامریضم مامانم میگه اگه حالت بده این گوشی چیه دستت تانصفه شب😁😁

الهی خیلی بد میشهههه سنگ کلیه

الان بهتری؟ مامانارو که کلا ول کن همه چیو ربط میدن به گوشی   

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
توخودت بلدی موزی...فقط میگی نمیدونم که سرازکارمنوایدادربیاری کلک😎😎

هیچی دیگه همه بلدن الا من  

@aghrab   حداقل تو یادم بده

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
سلام خوبی؟؟؟😃😃😃

به جان خودم اومدم بگم به به استارتر که عشف خودمه سلام 

دیدم خودت پیام دادی😍😍😍

خوبم به خوبیت عزیزم

تو خوبی؟؟😃آقا من یه کابرو فک کردم دختره به عزیزم گفتم بهش ول نمیکنه😂😂😂

به جان خودم اومدم بگم به به استارتر که عشف خودمه سلام  دیدم خودت پیام دادی😍😍😍 خوبم به خوبی ...

نزده میرقصن  

به جان خودم اومدم بگم به به استارتر که عشف خودمه سلام  دیدم خودت پیام دادی😍😍😍 خوبم به خوبی ...

فدایی داری 😁♥️♥️♥️  فازشونو درک نمیکنم واقعا 😐😐😐🤦🤦🤦🤦

‌‌

من برم بخوابم شبتون بخیر بچه ها  بهاره قشنگم ایشالا زود زود خوب شی  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز