2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نشی که حیفی😍خوبم اره هنوزخونیه دردندارم اما نمیدونم چیکارکنم بزنگم به دکتره

چیشده بهااره؟

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
نشی که حیفی😍خوبم اره هنوزخونیه دردندارم اما نمیدونم چیکارکنم بزنگم به دکتره

به نظر من طبیعیه منم چند روز اینجوری بودم

فردام ک نیستن دکترا 

اگه شماره موبایلشو داری میخوای میام بده بپرس

خداروشک ر که درد نداری خیالم راحت شد😘😘😘😘

آفرم آفرم ولی من کوردی یادت نمیدم😜😜😜😜😜😜😜😜

نده اصن نخواستم خودم یاد میگیرم    

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
قربونت بشم مرسی که به فکرمی...محیانیستش🤔🤔🤔

چیشده بهاره؟