2777
2789
عنوان

خریدام😍 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 118 پست
https://uupload.ir/files/9kd5_8903163f-24f5-4d45-8e59-2c556e231734.jpeg از این واقعا راضیم  ...

چقدر رنگ محصولاتش قشنگه 😅⁦❤️⁩

میگن وقتی دیگران برات دعا کنن دعات زودتر مستجاب میشه ، حالا چه بهتر که اون نفر شما نی نی سایتی های عزیز باشید😍 💞 میشه برای حاجتم صلوات بفرستید 💞😘 مرسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت شوهرو برداشتیو هی کشیدی. من اگه اینجوری خرید کنم شوهرم سکته میزنه درجا اونم برا این چیزا😟

یه مدت پولامو جمع میکنم😂 خودم خریدم 

این ماه تولدمه و به خودم هدیه دادم😂

بوی نارگیل میده  خیلی ترمیم کننده خوبیه من پارسال موهام سوخت و تو دستم پودر میشد با اینا درمان ...

چجوری استفاده میکنی؟ رو موی خیس؟

یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)
عزیزم شما که انقدر به خودت میرسی برا تعریق زیر بغل چی میزنی؟ اسپری بهتره یا پودری چیزی؟ کرم یا...؟؟؟ ...

عزیزدلم من دئودرانت شون برای بار اول خریدم و لامینین هم تازه خریدم به نظرم بذار هفته دیگه وقتی مطمئن شدم بهت میگم کدومش بهتره 

عزیزم شما که انقدر به خودت میرسی برا تعریق زیر بغل چی میزنی؟ اسپری بهتره یا پودری چیزی؟ کرم یا...؟؟؟ ...

بزا من بهت بگم منم خیلی به خودم میرسم😆

ضدتعریق درایسول از دیجی کالا بگیر عالیییییییه یه بار بزن تا یه هفته نرو حموم اصلا بو نمیدی

ضدتعریق طلسم هم شنیدم خوبه ولی خودم استفاده نکردم ولی درایسول عالیهههههههه

یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)
دئودورانت چجوری استفاده میشه؟؟ 

من بعد از حموم به زیر بغلم میزنم 

این مارکش بد نبود 

خیلی کنترل میکنه 

چون من روزی دوبار میرم حموم خیلی عرق میکنم 

ولی دو روزه اینو میزنم بوی عرق نمیگیرم اصلا 

من رو بو خیلی حساسم 

شوهرم همیشه میگه بوی بچه تازه به دنیا اومده میدی ولی خودم وحشتناک کلافه میشم حس میکنم بوی بدی میگیرم

من بعد از حموم به زیر بغلم میزنم  این مارکش بد نبود  خیلی کنترل میکنه  چون من روزی ...

منم از حمام میام بیرون زینک میزنم. خیلی بده یعنی لباسامو که بپوشم درعرض ده دقیقه زیر بغلم عرق میکنه و بو میگیره زینک میزنم یه کم کنترل میکنه ولی زیاد نه دنبال یه چیز قوی ترم

اره منم شنیدم تاریخارو پاک میکنن پس استفاده نکن اون انقضاش تموم شده پوستتو خراب نکنه

اگه ۱۴۰تومنو داره نصف قیمت میده پس تاریخ مصرفش تموم شده

هر بار این درو محکم ببند برو