2777
2789
عنوان

خریدام😍 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 118 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا نکنه بمونی برای عزیزات قشنگم😘 پوستشون چ جنسی بود؟

مرسی عزیزِ مهربون😍

من ابجیم پوستش خشکه و مدل خشک و حساسشو گرفت 

منم پوستم مختلطه و برای پوست نرمال خریدم 

گفتم نکنه برای پوست چرب بخرم خیلی چربی پوستمو بگیره واسه همین نرمالشو خریدم 

یه مدلم داره مخصوص پوست چرب و اکنه ای

به نظرم پس بده. سالهاست میگن اینایی که آلومینیوم داره ضرر داره و دور از جون سرطانزاست. خارجی هاش هم ...

اره واقعا مضره 

منم همینجوری خریدم تو خونه داشته باشم واسه مسافرتی جایی رفتم  استفاده کنم 

واسه استفاده روزانه نخریدمش

مرسی عزیزدلم😍♥️

مرسی عزیزِ مهربون😍 من ابجیم پوستش خشکه و مدل خشک و حساسشو گرفت  منم پوستم مختلطه و برای پوست ...

فدامدا😘

عزیزم منم پوستم مختلطه پس میخرم

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
اره حتما بگیر😍😍😍😍  از دیجی کالا بگیر تخفیفم خورده😍

چجوری سفارش بدم؟ و اینکه مطمئنه محصولات دیجی کالا؟

دورچشم چی میزنین؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
چجوری سفارش بدم؟ و اینکه مطمئنه محصولات دیجی کالا؟ دورچشم چی میزنین؟

من یکساله از دیجی کالا کلا خرید میکنم 

یوقتایی ناراضی بودم 

ولی در کل راضیم 

هر محصولی خواستی بخری خیلی دقت کن و نظراتو حتما بخون 

و تو انتخاب فروشنده هم دقت کن خیلی 

اگه از  محصولی که خریدی راضی نبودی یا ایرادی داشت تا ۷ روز مهلت داری که پس بفرستی😅

و اینکه من ۲۳ سالمه کلا و فعلا تا حالا از دور چشم استفاده نکردم

میخوام از ۳۰ به بعد شروع کنم😅 

من یکساله از دیجی کالا کلا خرید میکنم  یوقتایی ناراضی بودم  ولی در کل راضیم  هر مح ...

اهان مرسی عزیزم 😍

منم ۲۲ سالمه ولی میگن از ۱۸ سالگی استفاده کنین ک سیاهی و چروک نیاره چون اگه بیاد دیگه دورچشم فایده ای نداره برای پیشگیری و یا درمان 

اهان مرسی عزیزم 😍 منم ۲۲ سالمه ولی میگن از ۱۸ سالگی استفاده کنین ک سیاهی و چروک نیاره چون اگه بیاد ...

واقعا چه خوب که بهم گفتی من نمیدونستم اینو 

فکر میکردم باید وقتی سن بالا رفت استفاده کرد 

باید برم یکم تحقیق کنم یه کرم خوب پیدا کنم 

چون خیلی شنیدم با کرم دور چشم زیر چشمشون دونه زنده 🤦🏽‍♀️ 

واقعا چه خوب که بهم گفتی من نمیدونستم اینو  فکر میکردم باید وقتی سن بالا رفت استفاده کرد  ...

اره عزیزم خواهش ... اره بهش میگن میلیا منم وچه خریده بودم میلیا زد دیگه نخریدم 😖

میگن mQ و QV مارکهای خوبین 

اره عزیزم خواهش ... اره بهش میگن میلیا منم وچه خریده بودم میلیا زد دیگه نخریدم 😖 میگن mQ و QV مارک ...

اخه دور چشم خیلی پوست حساسی داره خیلی میترسم که منم میلیا بزنه پای چشمم🤦🏽‍♀️ پوستمم وحشتناک حساسه 

ولی خب QV کلا برند خوبیه