2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 41 پست
اولی زیاد اهمیت نده  ولی دومی ناجوره ب نظرم یا شایدم ما زود قضاوت میکنیم

شایدم اونا راحتن نمیدونم باور کن من تا الان رفیقاشو ندیدم یا اینکه منو اشنا نکرده باهاشون گوشیشم به هیچ عنوان نمیده بهم☹

اینجازمین است ورسم آدمهایش عجیب،اینجاگم که میشوی به جای اینکه دنبالت بگردندفراموشت میکنند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو که بدت میاد عزیزم 

گفتم ولی زود عصبانی میشه که تو حساسیو فلان اصن به حرفام توجه نمیکنه

اینجازمین است ورسم آدمهایش عجیب،اینجاگم که میشوی به جای اینکه دنبالت بگردندفراموشت میکنند...
دیگه خواهرش مشخصه فضول و صاحب اختیار میدونه خوشو

اخه میدونی یکی از رفیقاش بود که ی  گفت خواهرش خیلی راحت بوده اومده یهو باما نشستو شوخی کرد شاید همون باشع اخه ی دختر مجرد و جوون چرا باید بیاد بین دوتا مرد بشینه که طرف نامحرم هم هست خوشو بش کنه بخنده

گفتم ولی زود عصبانی میشه که تو حساسیو فلان اصن به حرفام توجه نمیکنه

چرا مردا اینجورین. شوهره منم حساسه ولی 

خودشم طرفه کسی نمیره. ولی من از هر کارش 

بدم بیاد میگم عصیی بشه یا نشه 

شایدم اونا راحتن نمیدونم باور کن من تا الان رفیقاشو ندیدم یا اینکه منو اشنا نکرده باهاشون گوشیشم به ...

خوب حتما اونا زیادی خودین و راحتن ..اینکه گوشی رو بهت نمیده خیلی بده که ...بگو دلیلش چیه گوشی رو بهم نمیدی 

اخه میدونی یکی از رفیقاش بود که ی  گفت خواهرش خیلی راحت بوده اومده یهو باما نشستو شوخی کرد شاید ...

ببین عزیزم حق داری نگران و ناراحت باشی  اما از طرفی فرهنگ خونواده ها با هم فرق داره بعضی ها کلا راحتن دختراشون رو زیادی آزاد میزارن و قید و بند ندارن منظور خواصی هم توش نیست  ولی وقتی شما با این مسیله مشکل داری که حق هم داری باید با سیاست و شناخت رگ خواب همسرت یا کمک مشاور این اخلاق رو از سرش بندازی یا کم ترش کنی 

خوب حتما اونا زیادی خودین و راحتن ..اینکه گوشی رو بهت نمیده خیلی بده که ...بگو دلیلش چیه گوشی رو بهم ...

علاوه بر اینکه نمیده گوشی منو هم چک میکنع

ببین عزیزم حق داری نگران و ناراحت باشی  اما از طرفی فرهنگ خونواده ها با هم فرق داره بعضی ها کلا ...

اره ولی من خیلی حساسم کلا شوهرم کارایی میکنه که برعکس طرز فکر منه

اِ وا این دیگه چ مدلشه ...خوب عزیزم تو هم رمز واسه گوشیت بزار بهش نده اگه گفت واسه چی بگو ب همون دلی ...

اوایل که میزاشتم الان دیگه برام مهم نیی میخواد چک بکنه یا ن چون من چیزی ندارم که بخوام ازش پنهون کنم