2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 41 پست
جفتشو دارم البته اولی چون خوشم نمیاد دیگه باید به هم یه اطلاع بدیم کجا میریم غیر خانوادگی بدم میاد ...

دقیقا منم همینطور

اگه باهم جایی بریم مشکلی ندارم

واینکع طی این دوسال فقط ی بار گوشیشو گذاشته دست بزنم و شماره ی مثلا مادر دوستاش یا خانمایی که فک میکنه مثلا خوبن هم شمارشونو داره در صورتی که همه اینا واسه من فقط بده ولی واسه اون مشکلی نداره

اینجازمین است ورسم آدمهایش عجیب،اینجاگم که میشوی به جای اینکه دنبالت بگردندفراموشت میکنند...

گوه بخوره همچین کاری کنه.بعدم من اصلا درک نمیکنم تلفن طرف زنگ میخوره مثلا واسه چی خواهرش یا زنش و اینا جواب میدن خب که چی بشه وقتی کارش تموم شد بیاد خودش بزنگه واقعا بیشعوریه این کار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشم نمیاد شوهرم بدون من جایی بره  همون طور که من نمیرم.. با دومیشم که وحشتناک مشکل دارم

منم خوشم نمیاد

دومی بنظر منم خیلی بده اگه مادر رفیقش یا همسر رفیق جواب میداد چندان مشکلی ندارم ولی اخه دختر مجرد جوون چرا باید جواب بده

اینجازمین است ورسم آدمهایش عجیب،اینجاگم که میشوی به جای اینکه دنبالت بگردندفراموشت میکنند...
خوب اخه با قصد قبلی که نبوده یه دفعه رفته بودن البته درستش این بود اصلا نمی رفتن داخل بعدم خوب زنگ ز ...

ن بابا شوهرم در کل با همه راحته رفیقای قدیمیش هم نیستن هرکیو میبینه باهاش رفیق میشع میره خونش میارتش خونش خیلیم راحتن باهم به من که میرسه میشه جیز

گوه بخوره همچین کاری کنه.بعدم من اصلا درک نمیکنم تلفن طرف زنگ میخوره مثلا واسه چی خواهرش یا زنش و ای ...

خب حداقل پیام بدن از طرفش که دستم بنده ن اینکه خواهرش جواب بده 

من خوشم نمیاد ولی خوب باید دید رابطش با اون دوستش در چه حد بوده شاید از بچگی با هم رفیقن و مثل خونوا ...

ن از بچگی رفیق نیستن این باهمه زود اُخت میشع 

درسته شوهرت دید که دختره باید قطع میکرد 

شوهرم برعکس انقدر هم خوشو بش میکنه ی بار فک‌کنم گفت رفتم خونه یکی از رفیقام یهو خواهر مجرد و جوونش اومد باما نشست انقدر شوخی کرد میگه خودم موندم ولی خب اینم بدش نمیاد 

دومی هم واقعیتش خودم چند بارموبایل همسرم رو جواب دادم وقتی مثلا حمام بوده  ایرادی نداره

خب شما همسرشی مشکلی نمیبینم ولی خواهرش که مجرد واینکه سنش کم هم نیس خوشم نمیاد