2777
2789
دقیقا ادم هر چی بیشتر مهربونی کنه بدتر سرش میارن😪

تفففف به این دنیا

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی از هیچی پشیمون نیستی؟

نه هرچی فکرمیکنم چیزی به ذهنم نمیرسه🤕

شایدم به قول شما همین که وارد دنیای مجازی شدیم مارو از دنیای واقعی دور کرد...البته که من الان چندساله تو شبکه های اجتماعی نیستم😁🤩

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋
اشتباه زیاد داشتما.. زیاااااد.. ولی پشیمون نیستم ازشون.. نه از سر حماقتم! نه! چون منو ساختن.. آدمای ...

خب من دارم به یه نفر فکر میکنم که مطمئنم حتی اسمم یادش نیست خب این چیزا پشیمونی میاره که اعتماد کردی به یه نفر بعد آخرش اینجوری شده

نه هرچی فکرمیکنم چیزی به ذهنم نمیرسه🤕 شایدم به قول شما همین که وارد دنیای مجازی شدیم مارو از دنیای ...

افرین خیلی خوبه خودمم به این نتیجه رسیدم خیلی کارام بچگانه بوده تو فضای مجازی با اینکه خیلی نگذشته

خب من دارم به یه نفر فکر میکنم که مطمئنم حتی اسمم یادش نیست خب این چیزا پشیمونی میاره که اعتماد کردی ...

منم اینو تجربه اش کردم.. ولی پشیمون نیستم ازش.. چون باعث شد یه درس بگیرم.. اونم اینکه ارزش خودمو از این به بعد بیشتر بدونم و خودمو تماما نذارم برای یکی دیگه.. میدونی هر چی که اتفاق میفته یه پیام از طرف کائناته.. یه درس..! پس به درس و تجربه اش فکر کن کاری نمیشه کرد.. پشیمونی رو بذار کنار و خودتو محکم تر کن :)

درست میگی چطور فراموشش کردی و دیگه بهش فکر نکردی

وقت دادم به خودم! سخت بودا خیلییی! ولی شد! به مرور زمان به جای اینکه همش به خوبیاش فکر کنم به بدیاش فکر کردم.. البته خودشم کم کم ثابت کرد چقدر بی ارزشه :)

بذار آدمای درست وارد زندگیت بشن.. بذار ثابت کنن عاشقتن راحت بدست نیا.. این قوانین و که توی زندگیم پیاده کردم الان خیلی خوشحالم از اینکه اون آدمو گذاشتم کنار.. چون کسی وارد زندگیم شد که واقعا عاشقمه..

وقت بده به خودت و قلبت. حقیقت رو ببین. زمان همه چیز رو میشوره میبره. خودتم مقصر ندون اصلا ها. بذار آدمی که عاشقته میاد :)

مرسی حرفات خیلی ارومم کرد❤

خواهش میکنم عزیزم. نگران هیچی نباش. فقط صبوری کن و زمان بده به خودت. منتظر روزای خوب باش. آدم خوبی که واقعا لیاقت خودت و قلبت رو داشته باشه میاد سمتت فقط بذار ثابتش کنه❤