2777
2789
عنوان

خواستگار کمک

342 بازدید | 38 پست

بچه ها امروز یه خواستگار اومد 

اول بگم من برام چهره مهم نیست فقط در حدی که طرف بهم بخوره و متناسب باشیم

این پسر قدش از من کوتاه بود 

شیش سال ازم بزرگ بود ولی انگار جای بابام بود 

ولی خب آدمای محترمی بودن چی بگم چطوری ردش کنم دلم نمیاد دلشو بشکونم اعتماد به نفسش بیاد پایین  من به خاطر همین چیزا اصلا دوست ندارم خواستگار بیاد نمیدونم اگه ظاهرش بهم نخورد چی بگم ؟!

نمیدونم با چه ترفندی ردش کنم چون خب اولین چیزی که دیده میشه ظاهره اولین مرحله ظاهره بعدش میرسه به اخلاق و شرایط و این حرفا اگه الان ردش کنم خوب میفهمن برا چی اینطور شد خیلی میترسم دلش بشکنه 

از طرفی هم به هیچ عنوان نمیتونم خودمو کنارش تصور کنم

شما کمک کنید بگید چی بگم  

آیا باهاش حرف بزنم از حرفاش بهونه پیدا کنم بگم تفاهم نداریم یا نه ؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگو از این شغل خوشم نیومد یا به دلم ننشست بعضی برخوردهاش و اصلا هم قرار نیست حتما دلیلش رو به خانوادش بگید، صرفا بگو تفاهم نداشتم 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

یه چیزی رو بهانه کن کارش و از این چیزا

من قراره یه دختر همه چی تموم خوشحال باشم.   الان90کیلوام،ولی قراره:60کیلو بشم!        قراره اونی که دلم می خواد بپوشم نه اونی که اندازمه!  شروع چالش بامداد خمار:1400/4/22 وزن شروع 90* هدف ماه تیر:87 *هدف مرداد ماه:84 * هدف شهریور ماه79 * هدف مهرماه: ۷۵ * هدف آبان ماه: 70 * هدف آذر ماه:66 * هدف دی ماه:63 من می تونم یه بار تونستم دوباره هم می تونم!!!!
جالبه هم از قیافش گفتی  هم از قدش هم سنش  یه خورده از شعور و شخصیتش نگفتی

جالبه منم همون اول گفتم اولین چیزی که می بینی ظاهره شعور و شخصیتشو من ندیدم که ولی همون اول گفتم محترم بودن