2777
2789
عنوان

کسی که بختش بسته هست چیکار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 12712 بازدید | 147 پست
دقیق میگید چیکار کردی؟من هرچی ختم چله نذر کمک به این و اون دعا نویس فالگیر همه کاری کردم اما هیچ نتی ...

من هم همه کار کردم . دعانویس ک نگم برات چ همه رفتم.... اواخر مشغول اینا بودم : چله انسان . چله حشر. چله صوتی بقره .....این سه تا رو همزمان انجام دادم . بعدش ب مداومت ب ذکر استغفار و بند ۱۲ و ۷۵ جوشن کبیر رو آوردم . ی شب هم ب شهید ابوالفضل شیروانیان توسل کردم ک بلافاصله با ی دعانویس آشنا شدم و رفتم پیشش. دعانویسه گفت باید سه تا سه شنبه غروب بیای باطل السحر بخونم . اولین جلسه ک رفتم ، شوهرم اومد خواستگاری . جلسه دوم ک رفتم ،، نشون آورده بودن . سه شنبه ی سومم عقد کرده بودم ، ولی محض اطمینان رفتم طلسم کامل باطل شه. چون گفت اگه کامل باطل نشه ، منجر ب طلاق میشه.....فکر میکنم همه ی دعاهایی ک خوندم راهگشا بود ک با این شخص آشنا شم تا باطل کنه برام. 

من هم همه کار کردم . دعانویس ک نگم برات چ همه رفتم.... اواخر مشغول اینا بودم : چله انسان . چله حشر. ...

شما اصفهان هستین؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم همه کار کردم . دعانویس ک نگم برات چ همه رفتم.... اواخر مشغول اینا بودم : چله انسان . چله حشر. ...

اگر امکانش هست درخواست دوستی منو قبول کنید کارتون دارم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

به واسطه ی کاربر اناتا بخت ماباز میشود ایشالله😁

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
یه دنیا ممنونم گلم خوشبختیت ابدی باشه به منم دعا کن ۳۴ سالمه ۲ سال نماز شب میخونم چله بقره رو پارسال ...

ان شالله شرایط ازدواجت فراهم بشه. 

هر چه دلم خواست نه آن میشود  هر چه خدا خواست همان می شود

چن تا سوره هست قبل خواب بخون نیت کن چیزی که میخوایو میبینی 

شمس لیل تین فلق اخلاص ناس 

باید وضو داشته باشی رو به قبله رو دست راست بخوابی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
سلام من پیش یه خانومی فال دارچین میگیرم خیلی خوب میگه پدرشم دعا میده انرژیش مثبته امیدوارم شمام ر ...

سلام خانم دارچین😂😂😂😂