دقیق میگید چیکار کردی؟من هرچی ختم چله نذر کمک به این و اون دعا نویس فالگیر همه کاری کردم اما هیچ نتی ...
من هم همه کار کردم . دعانویس ک نگم برات چ همه رفتم.... اواخر مشغول اینا بودم : چله انسان . چله حشر. چله صوتی بقره .....این سه تا رو همزمان انجام دادم . بعدش ب مداومت ب ذکر استغفار و بند ۱۲ و ۷۵ جوشن کبیر رو آوردم . ی شب هم ب شهید ابوالفضل شیروانیان توسل کردم ک بلافاصله با ی دعانویس آشنا شدم و رفتم پیشش. دعانویسه گفت باید سه تا سه شنبه غروب بیای باطل السحر بخونم . اولین جلسه ک رفتم ، شوهرم اومد خواستگاری . جلسه دوم ک رفتم ،، نشون آورده بودن . سه شنبه ی سومم عقد کرده بودم ، ولی محض اطمینان رفتم طلسم کامل باطل شه. چون گفت اگه کامل باطل نشه ، منجر ب طلاق میشه.....فکر میکنم همه ی دعاهایی ک خوندم راهگشا بود ک با این شخص آشنا شم تا باطل کنه برام.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸