سلام دوستان.شده سالای اول ازدواج یه سری خصوصیات شوهراتون براتون اذیت کننده بوده والان بعد سالها اون خصوصیات درست شده باشن؟کیاشوهراشون در جهت مثبت تغییر کردن ؟😍
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
ذات آدما عوض نمیشه فقط میتونین بدیاشونو شدتشونو کمترکنین مثلا شوهرمن یکسربامادرش حرف میزد هرچی اتفاق میافتاد مادعوامیکردیم هرچی میشد یه چیزی میخواستیم بخریم اون درجریان بود بعد یک سال ونیم صبرمن تازه یکمی بهترشده