2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من عمل کردم  و خیلی ناراضیم بینی منو کج درآورده انگاری که فقط دست کرده توش و هیچ کاری نکرده با بینی قبلی خودم هیچ فرقی نداره و بینی قبلی خودم خیلی قشنگ تر از بینی خراب شدم بود ای کاش پیشش عمل نمیکردم و از من 9500گرفت الان شده 12500

بله من عمل کردم  و خیلی ناراضیم بینی منو کج درآورده انگاری که فقط دست کرده توش و هیچ کاری نکرده ...

میشه عکس بفرستید ببینیم؟ من که رفتم برای مشاوره همه اونجا راضی بودن که! دماغ شما قبل عمل انحراف نداشت؟ قبل عمل بهتون گفت ممکنه انحراف داشته باشه؟

میشه عکس بفرستید ببینیم؟ من که رفتم برای مشاوره همه اونجا راضی بودن که! دماغ شما قبل عمل انحراف نداش ...

سلام من از شهرستان میخوام بیام برای جراحی میشه اگه مطب دکترا رفتین نتیجش رو به من هم بگین.من فقط پیش جلائیان رفتم مریض ها راضی بودن ولی جراحی بینی منو قبول نکردن گفتن خوبه بینیت.الان از کارهای شمس خوشم اومده ولی اطلاع زیادی ندارم ازشون .نسبت به دکترهای دیگه اطلاعات کمتری ا زشون هست

بله من عمل کردم  و خیلی ناراضیم بینی منو کج درآورده انگاری که فقط دست کرده توش و هیچ کاری نکرده ...

جواب بدید لطفا برام مهمه. شما همونی نیستید که هفته پیش مطب بودی نفر آخر آخر رفتی گفتی دماغم چرا سربالا نشده؟ مانتو چهارخونه صورتی داشتی؟

سلام پرسنلش چجوری بودن؟؟•من بین کیامرز میلانی و عرفانیان و‌اکبریان موندم

میشه عکس بفرستید ببینیم؟ من که رفتم برای مشاوره همه اونجا راضی بودن که! دماغ شما قبل عمل انحراف نداش ...

ن عزیزم ن بینیم مشکلی داشت ن انحرافی خودشونم تاکید کردند هیچ مشکلی ندارم ولی سه ماه از عملم میگذره من همچنان ناراضی چون دکتری هستن که هنوز مجوز ندارن و اینکه ناراضی زیاد داره که باهاشون در ارتباطم

کلن فرمی که تو اتاق عمل بهش میدی در نمیاره کار خودشو میکنه الکی فقط نظرتو میپرسه و اینکه واقعا تازه کاره و هنوز اسمشون تو گوگل هرجا میخوای سرچ کنی نیست و دکتر باتجربه ای واقعا نیست حیف پولی که میخواین بهش بدی 

الان بینی من سر بینیم از قبل اومده پایین با بینیی قبلی خودم هیچ فرقی نکرده انگار فقط برش زده تموم کار خاصی نکرده