2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین موقعی یه پسر بلاکت میکنه غرورش حفظ میشه که هیچ بعدم موقعی خودت بری با یه اکانت دیگه بهش پیام بد ...

آهان شما چند سالتونه؟بعد اگه با یه اکانت دیگه پیامش ندیم جیگرش تیکه تیکه میشه نه؟😆😆

آهان شما چند سالتونه؟بعد اگه با یه اکانت دیگه پیامش ندیم جیگرش تیکه تیکه میشه نه؟😆😆

من هیجده سالمه 

نه اصلا جیگرش تیکه تیکه نمیشه چون اون شما رو بلاک کرده و پرستیژ حفظ شده 

من هیجده سالمه  نه اصلا جیگرش تیکه تیکه نمیشه چون اون شما رو بلاک کرده و پرستیژ حفظ شده

وقتی بلاک می‌کنه ته دلش دوس نداره دیگه با دختر ارتباط بگیره؟بلاک کردن یعنی دوستت ندارم واقعا؟

وقتی بلاک می‌کنه ته دلش دوس نداره دیگه با دختر ارتباط بگیره؟بلاک کردن یعنی دوستت ندارم واقعا؟

نه اصلا همچین چیزی نیست 

ببین عشقم واسه اینکه منو دوس داشت بلاک کرد باورت میشه 

بلاک کرد تا منم حرصم بگیره بلاکش کنم و نتونه بهم پیام بده ولی من بلاکش نکردم 

ما باهم آشتی هم هستیم یهو میبینم منو آنفالو کرده پیجشو بسته .منم که لجباز انقد درخواست میدم تا باز ب ...

اون موقع که بی دلیل انفالو میکنه داره دور از چشمت یه غلطی میکنه

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!
نه اصلا همچین چیزی نیست  ببین عشقم واسه اینکه منو دوس داشت بلاک کرد باورت میشه  بلاک کرد ...

خب اگه چهار ماه بلاکت کنه و فقط یک بار از بلاک درت بیاره بعد سه ماه و تصادفا تو پیام بدی ولی نمیدونسی که آنبلاکی و اونم بگه تو آدم نمیشی و بعد چند دقیقه دوباره بلاکت کنه حس این پسر چیه؟

این دیگه واقعا دوست نداره و براش مهم نیستی 

آره منم بخاطر همین بهش اس نزدم یا زنگ نزدم یا تلگرام با واتساپ اون یکی خطش پیام ندادم با اون موقع که آنبلاکم کرد و گفت تو آدم نمیشی بازم جوابشو ندادم چون می‌دونم نمیخاد صد بار قبل از اینکه بلاکم کنه گفته بود بهش پیام ندم می‌دونم دوسم نداره

اون موقع که بی دلیل انفالو میکنه داره دور از چشمت یه غلطی میکنه

نبابا هیچی نداره   پیجش هم کاریه .تازه با یه پیج دیگه که نمیدونه منم جزو دنبال کننده هاش هستم

🖍️ امیدوارم آرزوهاتون خاطره بشن 🥰