2789

وسواس نباش

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین بهترین روش بی توجهی به اون افکار و انجام ندادن چیزی که میخوان

بله درسته ولی خیلی واقعا کار سختیه من چند بار تلاش کردم نتونستم استرس و ترس نمیذاره متاسفانه

منم همینطور از بچگی درگیرم متاسفانه

هر چیزی کهفکرت و مغزت دستور میده برعکسش رو انجام بده من وسواس فکری دارم تا حذودی کنترلش کردم .اصلااااااااااا به افکارت اهمیت نده

الهی گاهی نگاهی

وسولس چی داری؟

مثلا توی ذهنم افکار منفی و تصاویر منفی و بد و توهم و تحدید و توهین میاد و فکر و خیال منم هی با تکرار بهشون فکر میکنم و جواب میدم و درکل ذهنم درگیر میشه

هر چیزی کهفکرت و مغزت دستور میده برعکسش رو انجام بده من وسواس فکری دارم تا حذودی کنترلش کردم .اصلااا ...

درسته راستش خیلی سعی کردم ولی یه حس ترس و استرس از اتفاق بد نمیذاره بیخیال باشم انگار اراده و کنترل ندارم که بیخیال باشم نسبت به فکرها

یعنی چطوری؟؟ ببخشید درست متوجه نشدم؟؟

ببین مشکلش چیه؟؟ بزار باشه بدم نیست اصلا سعی نکن بهش بی محلی کنی

چون فکر می کنم متوجه شدم چی میگی یه چی تو همون مایه های صداییه که تو ذهنت به ائمه توهین میکنه میخوای خفش کنی ؟؟ نهه؟؟؟