2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ژله بریلو قرمز رنگ بخر،بعد از خامه کشی کیک روش ریخته میشه،لوازم قنادی فروشی ها دارن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

خیلی ساده

یه کیک توی قالب قلبی درست کن روکش رو خامه سفید بزن

بعد ژله قرمز ورقه ای درست کن با قالب شکل قلب کوچیک دربیار بچین دور کیکت 

یا مثلا میتونی روکش کیکت رو گاناش بزنی بعد با موز و گردو و... تزئین کنی یا اگه شکلات های رنگی اطرافتون پیدا میشه از این قلبیا قرمز یا طلاییش رو بگیر بچین روی کیک

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

من باشم روکشش رو گاناش میزنم 

توی لایه های کیک هم موز و گردو میذارم

شکلات تخته ای رنده شده هم میپاشم روش و گردو خورد شده

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز