2777
2789

‏یه سری داشتم برای یه دختره خالی میبستم که مخش رو بزنم

گفت کجا زندگی میکنی گفتم پاریس

گفت کجاش؟

هرچی فکر کردم جاییش رو بلد نبودم

گفتم میدون امام😐

بلاک کرد

مگه همه جا میدون امام نداره؟😕😂

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
‏یه سری داشتم برای یه دختره خالی میبستم که مخش رو بزنم گفت کجا زندگی میکنی گفتم پاریس گفت کجاش؟ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

‏یه سری داشتم برای یه دختره خالی میبستم که مخش رو بزنم گفت کجا زندگی میکنی گفتم پاریس گفت کجاش؟ ...

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

در حموم باز شد بخارا اومدن بیرون سمرقند رفت تو :|💜

امشو شوشه لیپک لیلی لونه 💜😐                              اگه توی تاپیکا یه چیز کاملا بی ربط گفتم به روی خودتون نیارین و ب دل نگیرین. همیشه موضوع تاپیکا رو اشتباه متوجه میشم :/