2777
2789

پسره رفته خواستگاری 

رفتن تو اتاق با هم حرف بزنند، دختره با عشوه میگه: 

من قصد ازدواج ندارم

پسره هم کم نیاورد و گفت : 

منم همینطور

فقط اومدم خونه تون موز بخورم 😂😂😂😂

ولی این نیس😛😂😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خیابون بودم، دختره با مامانش از جلوی مغازه ایزوگامی رد میشدن...

دختره میگه: مامان من ازین لواشک متری ها میخوام. 😳😋

مامانشم گفت: بیا بریم دخترم، تو که تحصیلکرده هستی چرا؟ اینا غیر بهداشتیه!! 😳😐

بیچاره پدر خانواده 😐😂😂

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

اتوبوسی سر چهار راه سعدی ایستاد پیرمردی دستش رو رو پشت شاگرد راننده گذاشت گفت اینجا چهار راه سعدی است شاگرد گفت نخیر اینجا ستون فقرات بنده است

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...

زنه با شوهرش میره دکتر...نوبتش که رسید و رفت داخل اتاق دکتر گفت: آقای دکتر اگه میشه شوهرم هم بیاد تو.دکتر بهش برخورد و گفت: خانم من دکترمتخصص هستم ،از خدا میترسم و در ضمن شخص محترمی هستم.

زن گفت: بحث شما نیست... منشی شما خیلی خوشگله. شوهر من هم نه دکتر متخصصه، نه از خدا میترسه و نه شخص محترمیه

بذار بیاد کنارم باشه

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

در زندگی هر وقت کسی برایت سنگ پرتاب کرد،

تو با مهربانی برایش گل پرتاب کن...

البته باگلدونااااا

قشنگ بزنین نصف صورتش بره😂🤣😂

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
زنه با شوهرش میره دکتر...نوبتش که رسید و رفت داخل اتاق دکتر گفت: آقای دکتر اگه میشه شوهرم هم بیاد تو ...

وایییی😬😬😬😬

زنه با شوهرش میره دکتر...نوبتش که رسید و رفت داخل اتاق دکتر گفت: آقای دکتر اگه میشه شوهرم هم بیاد تو ...

والا۰🤣🤣🤣

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...