2777
2789
عنوان

بچه ها اختلاف سنی ۱۵ سال

| مشاهده متن کامل بحث + 4867 بازدید | 199 پست

من_شوهر_میخوام_یالا# 😂😂😂😂😂😂😂 این مرد دختر متولد ۸۰ میگیره خدا ازش نگذره اونوقت منه پیر نمیگیره 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۸۰ اون ۶۵ هر دو ازنظر اخلاقی شبیه هم هستیم

یعنی ۱۹ سالته؟ اصولأ ازدواج تو این سنا احتمال پشیمونیش زیاده حالا با این فرق سن؟ اصلأ. بعدها همیشه میگی میتونستم با یکی بهتر ازدواج کنم  

من ۸۰ اون ۶۵ هر دو ازنظر اخلاقی شبیه هم هستیم

عزیزم من هم همسن خودتم شوهرم ده سال ازم بزرگ تره اصلا همو نمیفهمیم به خدا هرروز دعوا سنت کمه هنوز موردایی بهترم هست اشتباه منو نکن

هَرچِه پیش آیَد ، خوش آیَد ماکِهــــ خَندان میرَویم📎

منو شوهرم ۱۲ سالو ۱۰ ماه اختلاف داریم

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
من ۲۹سالمه. ۷نیم سال. خوب اخه یعنی یه مردی که نزدبک ۴۰ سالشه چطور هیچی نداره؟ یعنی من تا ۲۹،۳۰ سا ...

این دوتا خونه داره ماشین داره شغل خوب داره اخلاق داره

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
من ۲۹سالمه. ۷نیم سال. خوب اخه یعنی یه مردی که نزدبک ۴۰ سالشه چطور هیچی نداره؟ یعنی من تا ۲۹،۳۰ سا ...

باید امکانات رفاهی تا الان میبود اما مجبورم نیستی ازدواج کنی

خب بنظرم فاصله سنی خوبه 

من خودم۲۴ سالمه همسرم ۳۳ یعنی۹ سال بزرگه

این دوتا خونه داره ماشین داره شغل خوب داره اخلاق داره

اخلاق که نمیتونی الان بگی.تا زیر یک سقف نری.

اینم ماشینش خوب بود.خونه هم باباش میداد.

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
چی شد؟😂

قبلم تیر کشید😂

سلااام خانوما من تازه واردم😁21 سالمه و یکساله که با اونی که عاشقش بودم عقدکردم😍💕اوایل زندگیمون خیلی مشکل داشتیم ولی کم کم به خودمون اومدیم و سعی کردیم هرروز بهتراز دیروز بشیم🥰واسه ی آرامش زندگی همه یه صلوات بفرستین🙏😌