2821
2789
عنوان

بیاین لطفا ❤

62 بازدید | 5 پست

دوستان من میخوام با دوس پسرم که یه ساله با همیم کات کنم و میخوام حضوری براش توضیح بدمو اینا...

ایا از نظر شما تو چت یا تلفنی بهتره یا حضوری؟؟؟

(یکی از دلیلایه خیلی مهمم واسه اینکه میگم حضوری اینه که میخوام عکسو فیلمامونو پاک کنم تو گوشیش چون اعتماد ندارم بش که نگه میداره یا نه ولی خب نمیدونم شاید اگه بش بگم پاک کنه پاک بکنه

تعداد رای : 6
نظرسنجی
چت
1
16%
تلفنی
0
0%
حضوری
5
83%
اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 
اینقد ساده نباش  دوست من با رلش کات کرد رفتیم منو دوستم عکساش رو از داخل گوشیش پاک کنیم پاک کرد ...

وای نگو توروخدا چیکار کنم پس

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گلم هیچ وقت ب هیچ پسری اعتماد نکن  ب نظر من بیخیال عکسات باش اگه بهش بگی عکس هاتو پاک کنه بدتر ...

وای خدا😭

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز