2777
2789

نه

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشته خواستی نداره باید شرایطشو داشته باشی بری دورشو ببینی

شرایطش چیه؟ کجا باید بری؟

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
سوالی راجبش داری بپرس من‌کاملا میدونم اما مهماندار نیستم

نه همسر تو یکی از شرکت های هواپیمایی هست مهماندارا بعضیاشون خیلی راحتن  میخاستم ببینم همه شرکت ها همینه ؟؟؟ یا خصوصی ها 

چی باید خوند برا مهمانداری؟

میتونی در دبیرستان وارد رشته هوانوردی بشی بعد پایان دبیرستان یا میری مهمانداری یاخلبانی یا دیسپچری  

یا اینکه میری ی رشته میخونی و بعد موقع ۱۸ سالگی میری دوره های ازاد میبینی

سلام گلم هستب میتونی یکم اطلاعات بدی لطفا

من دارم رشته سال اول مهمانداری میخونم 

مهمترین چیز هاشو بهت میگم الان 

ببین اول از همه باید زبانت در حد مکالمه کردنو.. خوب باشه چون باید با خلبان و انانس گفتن انگلیسی صحیت کنی و کلا اگ زبانت خوب نباشه نمیگیرنت 

قدت باید بلند باشه چون اگ یک مسافر میخواست چمدونش و بزاره داخل کابین های بالا قدت برسه بزاری یا یسری کمک های اولیه ته اون کمد های بالا سر مسافر هستن ک باید دستت بهش برسه 

باید ظاهرت خوب باشه دندونات مرتب باشن و بینی هم فرم خوبی داشته باشه این یک مزیت برا مصاحبه 

هرچقدر بیشتر زبان هارو بلد باشی اولویتت بالاتر میره 

بعد اینکه باید از لحاظ مالی خوب باشی چون هزینه دوره هاش و.. خیلی زیاده مثلا دبیرستانش 30 میلیون شهریه یکسالشه و دوره های ازاد ک نگم برات 

حقوقاشون از سه تومن تا بیست و خورده هست 

بستگی ب ایرلاینت داره مثلا اسمان و ماهان و وارش بیشترین حقوق رو میدن ک بین ۶ تا ۲۲ میلیونه و هرچقدر سابقه کارت بیشتر بشه حقوقتم بیشتر میشه 

باید تحمل دوری از خانواده داشته باشی چون خیلیپکم میبینیشون صبح زود میری شب دیر وقت برمیگردی ممکنه تو عروسی فامیلا نباشی یا تو خدانکرده عذا ها نیستی 

عید ها نمیتونی بری و همش پشت هم سفر داری

برای مصاحبه های حضوری باید بری تا تهران پس باید شرایط اینم داشته باشی ک بتونی بری و معلوم نیست قبول بشی یا ن 

باید با عشق وارد این کار بشی 

وزنتم باید ایده ال باشه ن چاق ن خیلی لاغر 

توانایی جسمانیت باید خوب باشه چون خیلی چیز ها زور زیادی میخان مثل بستن در هواپیما 

اگر مجردی خوبه ولی اگ متاهلی اصلا بدردت نمیخوره چون همش دوری 

خستگی زیادی داره یعنی بعضی وقتا باید دوازده ساعت سرپا باشی و بازم انرژی داشته باشی 

این ی توضیحات کلی اگ سوالی داشتی بگو