2777
2789
عنوان

سلام😁

89 بازدید | 11 پست

حوصلم سر رفته چرا تاپیک خنده دار نیس یکم روحمون شاد بشه 

بیایید از عجیب ترین یا خنده دارترین اتفاق یا سوتی ک تاحالا براتون پیش اومده بگین یکم بخندیم

آراام باش.... هیـــــچ چیز ارزش ایـــن همه دلــهره را ندارد.... اکنون سال1499 است...... و ما دیگر نیستیم.......

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام گل خوش اومدی 💐❣

سلام عزیز مرسی من همیش خواننده خاموش بودم امروز تصمیم گرفتم بیام با بقیه حرف بزنم ولی خیلی خلوت و ارومه😁

آراام باش.... هیـــــچ چیز ارزش ایـــن همه دلــهره را ندارد.... اکنون سال1499 است...... و ما دیگر نیستیم.......

من که بانامزدم محرم نبودم بوسم کردهمش گریه میکردم فکرکردم الان حامله میشم حالاهنوزبه روم میاره. سنی هم گذشته ازم مثلا😑😂ازبس دراین باره محدودبودیم خنگ بود

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
سلام کور🙃

سلام والا هرچی میذاشتم میگف تکراریه تکرایه منم عصابم خورد شد اینو گذاشتم قبول کرد دیگم عوض نمیتونم کنمش  

سلام والا هرچی میذاشتم میگف تکراریه تکرایه منم عصابم خورد شد اینو گذاشتم قبول کرد دیگم عوض نمیتونم ک ...

خوبه سخت نگیر

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
سلام عزیز مرسی من همیش خواننده خاموش بودم امروز تصمیم گرفتم بیام با بقیه حرف بزنم ولی خیلی خلوت و ار ...

شروع میشه کم‌کم‌ شب ها و بعداز ظهر ها معمولا تاپیک های بهتری میزنن❣

https://harfeto.timefriend.net/16878817494237