hzay مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 532 عنوان بی حوصلگی 79 بازدید | 8 پست سلام بچه ها چرایدفعه حوصله دارم کارخونه انجام بدم یدفعه اصن حسش نیستآخه مبلام ترکیده فرشام یه تیکه سوخته کثیف پرده پذیرایی درآمده اتاق خواب پرده ندارن فرشاشون کثیف هودوگازکثیف🤣🤣🤣🤣خونمون چون سوسک داره اعصابم بهم ریخته خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️ 1399/11/02 | 18:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلیاااجون عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 2538 عجب میخوام....بفهمن پادشاهه منم ،بپا که زیرپام فشارت ندم👎،میخوام همه اونا که ذهنشون نجسه ببازن،میخوام پره رقص باشه اصلامجلس جنازم.....اری تشرکافی نیست،گاهی برای خراب کردن هیولای خودساخته توپ ها اتش لازم است،وبرای خاموش کردن اتش خودسوزانده سیل ها اشک،گرجهنم میروی مردانه روووو.......👎👎👎
pesarak_tanha عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 384 سعی کن زیبایی های زندگیت ببینی شکرگذار باشی از لحظات زندگیت استفاده کنی ....
hzay مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 532 فایده نداره اینجور شوهرم میگه واسه عیدقبلش دیوارای خونه رو رنگ کنیم هرما 2500میدم یدفعه پرده روبگیر دوباره جمع کن مبل بگیر همینجورجیزای دیگهولی طاقت ندارم دیگه دوس دارم یدفعه بخرم خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️
جواهری_درسااایت_هستم عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 3873 چه نوع سوسکی داره 👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏 2. کجای زندگیمه؟ 😕 اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊
hzay مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 532 چه نوع سوسکی داره ازاین سوسک ریزا کابینتی ها ازهمین پدرسگا ازهمین کوفتی ها ازهمین که لج آدم درمیاد هی تمیزکن هی میان 😂😂😂 خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️