2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حبوبات و ک پختی تو قابلمه سیرو پیاز سرخ کن اگ خواستی زردچوبه بزن  یذره نعنا هم بریز باهاش سرخ شه بعد حبوبات و سبزیو بریز با آب ک جا بیوفته کشکم بزن. میتونی دوغم بریزی.  20دقیفه آخر رشته ها و بریز توش

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

اب بريز تو قابلمه با حبوبات پخته بزار جوش بياد بعد سبزي تش بريز داخلش بزار بجوشه سبزي پخته بشه زردچوبه و فلفل هم بريز بعد رشته اشي بريز بزار بجوشه رشته پخته بشه پياز داغ و نعنا داغ هم بريز بزار با اش بجوشه من واسه اينكه سردي اش اذيتم نكنه يدونه هل و يذره دارچين و زنجبيل هم ميريزم داخلش با پودرسير

اب بريز تو قابلمه با حبوبات پخته بزار جوش بياد بعد سبزي تش بريز داخلش بزار بجوشه سبزي پخته بشه زردچو ...

مگه آش سردیه

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

من مامانم از قبل نخودو لوبیا وعدسشو یروز خیس میکنه بعدم توزودپز میپزه.به پیازا موقع سرخ شدن کلی‌زردچوبه میزنه.

بعد سبزیه آش نباید سرخ بشه.شنبلیله هم خیلی خیلی کم می خواد.

برای‌پختنشم با اب سرد شروع میکنه.

اول آب سردو سبزیا میذاره یک ساعت بجوشه.اگه‌مقدارش زیاد وبرا ندری میذاره ۳،۴ساعت بجوشه.

تاجوشید خبوباتو پیازارو میریزه بازم درشو میذاره تا یک ساعت بجوشه.بعد درشو ورمیداره صبر میکنه تا آب ها نصفش تبخیر بشه.

بعد رشته هارو میریزه.اردم اول توی یه کاسه کوجیک با آب جوش خوب هم میزنه که گلوله نشه بعد میریزه توی قابلمه.بعد باز درشو میذاره تا رشته ها بپزه.وقتی رشته هارو ریخت هم نباید بزنی که له نشه.

دیگه‌نمکو فلفل ویکم روغنم میزنی وخودت میچشی.

مامان من اینجوری درست میکنه بدم نمیشه.

البته‌گاهی یکم کشکم توخودت دیگ مینداره که بجوشه.خوشمزه میشه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
مگه آش سردیه

منم اولین بارم میشنوم میگن آش سرده.

خود پیازداغ و ومخصوصا نعنا داغ که طبعش گرمه😐😐

سبزیجاتم که اگه ترش زیاد باشه بازگرمه.

بیشتر نفخ داره تا سردی🤔🤔

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ