2777
2789

من داستانم هس تو تاپیکام ک چقد شاگرد زرنگی بودم تیزهوشان والمپیادی بودم بخاطر ی پسره...‌همه چی رو ول کردمالان زنشم ولی همه دوستام یا دکترن یا داروسازی میخکنن منم ب عشق زندگیم رسیدم ولی ارزششو نداشت تا تونست اذیتم کردو خیانت کسی هم پشتم نبود چون انتخاب خودم بود رشته تجربی بودم بخاطر این اقا کادر عمل ی شهر دور دراومدم گ نرفتم گفتم برم این اینجا خیانت میکنه رفتم همینجوری شهر خودمون ازاد ی زشته خوندم الان دارم لیسانسمو میگیرم ولی کو کاررر؟میخام مستقل بشم بعدش خیانت کرد یا کتک زد جدابشم ازش 😔سال میش همینجوری دو سه ماخوندم انسانی دادم شدم ۱۲۰۰۰ ولی قبول نشدم میخاستم فرهنگیان دربیام میخام امسالم بدم خواست خدا بود ک سن رو کردن ۲۴ اگه هستین برنامه روزانمو بگم تا بگین من کی وچجوری درس بخونم

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

ببینین از اول نمیتونم صبح زود بیداربشم اگه بیدارشم تا اخر شب سردرد میگیرم ولی شبا میتونم بیداربمونم 🤔نه بیدلر میشم صبحونه حاصر میکنم واسه همسرم ودخترم بعد تا دوازده خونه رو جمع وجور میکنم اخه شوهدم وسواس داره رو تمیزی خونه بعد نهارو میذارم بعد ی ساعت میخونم تا نااراماده شه بعد نهارو میخوریم بعد خوابم میاد😔ی ساعت میخابم پامیشم ظرفارو میشورم و شام میذارم ی ساعتم اینجا میخونم بعد شام وظرفا میشه ده دو ساعتم اینجا میخونم ک دخترم میگه باید منو بخوابونی بعدش بااون خودمم خوابم میبرخ۰😔چیکار کنم بااین زندگی

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

رشتت چیه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ببین یه عشق مسخره چطور اینده یه نفرو داغون میکنه😕

فقط بخون یه چیزی بیاری

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ببینین از اول نمیتونم صبح زود بیداربشم اگه بیدارشم تا اخر شب سردرد میگیرم ولی شبا میتونم بیداربمونم ...

منم دارم درس میخونم وبچه ۱۱ماهه هم دارم ولی شبهانمیخابم تادویاسه میخونم وروزهام که بچه ام میخوابه باهاش نمیخابم به درسام میرسم شوهرمم که اومداون موقع کارهارومیکنم بچه رومیدم بغلش میگم بچه نذاشت کارهاروبکنم وبعدبه کارامم میرسم

واقعا ببین یه عشق مسخره چطور اینده یه نفرو داغون میکنه😕 فقط بخون یه چیزی بیاری

اره بخدا😔تو برنامه کل روزمو دیدی جای من بودی چیکار میکردی

ببینین از اول نمیتونم صبح زود بیداربشم اگه بیدارشم تا اخر شب سردرد میگیرم ولی شبا میتونم بیداربمونم ...

عزیزم شما اینطور که پیش میری اصلا بیخیال شو

صبح زود نمیتونی بیدار شی

ظهرم یه چرت بزنی

شبم باید زود بخوابی

دیگه چه درسی چ کشکی😐

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

منم دارم درس میخونم وبچه ۱۱ماهه هم دارم ولی شبهانمیخابم تادویاسه میخونم وروزهام که بچه ام میخوابه با ...

چیکار میکنی ک خوابت نمیاد شبا با چراغ مطاله میخونی چی میخونی 

عزیزم شما اینطور که پیش میری اصلا بیخیال شو صبح زود نمیتونی بیدار شی ظهرم یه چرت بزنی شبم باید زو ...

چیکار کنم اخهه شبا میتونم بیدار بمونم بنظرت شب بخونم مفید میشه یا نه