2777
2789

من داستانم هس تو تاپیکام ک چقد شاگرد زرنگی بودم تیزهوشان والمپیادی بودم بخاطر ی پسره...‌همه چی رو ول کردمالان زنشم ولی همه دوستام یا دکترن یا داروسازی میخکنن منم ب عشق زندگیم رسیدم ولی ارزششو نداشت تا تونست اذیتم کردو خیانت کسی هم پشتم نبود چون انتخاب خودم بود رشته تجربی بودم بخاطر این اقا کادر عمل ی شهر دور دراومدم گ نرفتم گفتم برم این اینجا خیانت میکنه رفتم همینجوری شهر خودمون ازاد ی زشته خوندم الان دارم لیسانسمو میگیرم ولی کو کاررر؟میخام مستقل بشم بعدش خیانت کرد یا کتک زد جدابشم ازش 😔سال میش همینجوری دو سه ماخوندم انسانی دادم شدم ۱۲۰۰۰ ولی قبول نشدم میخاستم فرهنگیان دربیام میخام امسالم بدم خواست خدا بود ک سن رو کردن ۲۴ اگه هستین برنامه روزانمو بگم تا بگین من کی وچجوری درس بخونم

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینین از اول نمیتونم صبح زود بیداربشم اگه بیدارشم تا اخر شب سردرد میگیرم ولی شبا میتونم بیداربمونم 🤔نه بیدلر میشم صبحونه حاصر میکنم واسه همسرم ودخترم بعد تا دوازده خونه رو جمع وجور میکنم اخه شوهدم وسواس داره رو تمیزی خونه بعد نهارو میذارم بعد ی ساعت میخونم تا نااراماده شه بعد نهارو میخوریم بعد خوابم میاد😔ی ساعت میخابم پامیشم ظرفارو میشورم و شام میذارم ی ساعتم اینجا میخونم بعد شام وظرفا میشه ده دو ساعتم اینجا میخونم ک دخترم میگه باید منو بخوابونی بعدش بااون خودمم خوابم میبرخ۰😔چیکار کنم بااین زندگی

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔
کی هست

یه بلاگر که بگم چقدر درامد داره هر چی دکتره به گرد پاش هم نمی رسه. دوستداشتنی هم هست. از شوهر اولش جدا شده. تو سن ۲۷ بعد از طلاق می ره دیپلمش میگیره انگاری و میره بعدش کنکور کارشناسی حقوق می خونه بعدش هم با یه پزشک پولدار ازدواج میکنه که پزشکه هم بیزینس من هست و فروشگاه داره و کلینیک خصوصی  و ...

داستان زندگیش تو پیجش هست.

من که خوشم میاد ازش 😊

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
یه بلاگر که بگم چقدر درامد داره هر چی دکتره به گرد پاش هم نمی رسه. دوستداشتنی هم هست. از شوهر اولش ج ...

عزیزم خودص ک حقوق خونده الان شغل دارا

من ترسیدم شرایط سنی رو تغییر بدن دارم برا همون و تجربی میخونم 

فک نکنم بدن یعنی امیدوارم ک ندن😔

عزیزم خودص ک حقوق خونده الان شغل دارا

بلاگری شغلش هست الان و فکر نکنم با توجه به فالورهای واقعی و ویو ها و لایک هاش و کامنت هاش و افرادی که میان تو لایوش و میزان تبلیغاتش ماهی کمتر از صد یا دویست میلون داشته باشه. چون خوش سرزبون هم هست. دیگه علاقمندی افراد متفاوت. ایشون این کارو دوست داشته. یکی دیگه ممکنه بدش بیاد

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️