2777
2789
عنوان

بهترین شغل

125 بازدید | 11 پست

به نظرتون بهترین شغل چیه؟

تجربه ای ازش دارید؟

چقدر دنیا زود تمام میشه 🖤🤍 چقدر بالا و پایین داره این دنیا🤎🤍 گاهی دلت میخواد که زودتر تموم بشه و بری از این دنیا😔 من و این دنیایی فانی 😔 و مردمی که نمی دانند چه اتفاقاتی برایت رخ داده و بی دلیل تو را قضاوت می کنند🖤      خدایی که در این نزدیکی ست و کمک می‌کند مرا در همه جاها...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به تلاش خود داره  نه شغل 

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85

کادر درمان (پزشکی و دندان و دارو و فیزیوتراپی ،سنوگرافی،دام پزشکی و..)

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

دست بالای دست بسیاره

ولی بساز بنداز فوق العادس

هرچی هزینه کنی دوبل میندازی بع یکی‌دیگه

پولتم تبدیل به خونه میشه بخاب ندارهر که بی ارزش شه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

شغل آزاد بزن فصلی هم عوضش کن

مثلا الان وسایل ولنتاین و خرس و اینا 

نزدیک ۴ شنبه سوری ترقه و ..

شب عید سبزه و سمنو و..

مهر ماه لوازم تحریر

من اگه میشد فصلی کار میکردم 

بنظرم همیشه فروش هست