2777
2789
من به شخصه نوت 9 پرو میخام بگیرم ولی میترسم بازم دلار بیاد پایین چ کنمم ؟

منم همینو میخواستم 

ولی دیدم میگن که گردوخاک میره لنز دوربینش 

پشیمون شدم

الهی گاهی نگاهی ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینو میخواستم  ولی دیدم میگن که گردوخاک میره لنز دوربینش  پشیمون شدم

محافظ دوربین میخری اینا چ حرفیه ببین من خیلی بررسی کردم بین a51 و شیاومی  تنها مزیت سامسونگ ب شیاومی صفحشه ک oled خیلی خوبه ولی اگ بشکنه 3 ملیون پولشه ک بدبختمم 

ولی شیاومی باتریش قوی تره تا 3 روز جواب میده بعد فست شارژ دوربینش بهتره پشتش شیشه ای با محافظ پلاستیک ک حس گوشیای اپل میده نسبت ب سامسونگ که پلاستیکی بهتره بعددد سخت افزارش و اینکه تو برنامه سنگین هنگ نمیکنه داغ نمیکنه اینا مزیتاش نسبت به سامسونگ

با دلیل میگی عزیزم چون من خیلیی مقایسه هاشونو دیدم و سبک سنگین کردم تا شیاومی انتخاب کردم

قطعات شیائومی سخت پیدا میشه

دوستم بخاطر پیدا نکردن یه قطعه مجبور شد کلا گوشیشو عوض کنه

در کل برند خوبیه اگه خراب نشه

من خیلی تحقیق کردم،اونایی که دارن راضی هستن،ولی خب خراب بشن امکان درست نشدن هست

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

نوت9 پرو واقعا خوبه 

ولی خب یکم ریسکه 

میگن گوشی های شیائومی زیاد هنگ میکنن و عمرشون کمه. 

با این وجود میخواستم بگیرمش که گفته بودن گرد و خاک میره لنز دوربینش و منصرف شدم. 

الهی گاهی نگاهی ...
قطعات شیائومی سخت پیدا میشه دوستم بخاطر پیدا نکردن یه قطعه مجبور شد کلا گوشیشو عوض کنه در کل برند ...

چونکه تو دو سال اخیر تازه اومده بود برندش ولی الان خیلی بیشتر شده و 18 ماه هم که گارانتی داره فعلا و خب چون خیلی فروشش تو ایران بالاست مطمینا کم کم قطعاتش زیاد میشه

نوت9 پرو واقعا خوبه  ولی خب یکم ریسکه  میگن گوشی های شیائومی زیاد هنگ میکنن و عمرشون کمه ...

اتفاقا میگم که برو بخون نقدشو A51 هنگی داره ولی شیاومی ن چون قوی تره باز میل خودت اها ی نکته دیگم اثر انگشتشه ک سامسونگ ضعیفه دیر میگیره و پایین گوشی ولی شیاومی رو دکمه پاور و قوی 

محافظ دوربین میخری اینا چ حرفیه ببین من خیلی بررسی کردم بین a51 و شیاومی  تنها مزیت سامسونگ ب ش ...

فست شارژ رو a51 هم داره گلم

اما راجع به باتری کاملا درسته و باتری شیائومی خیلی خوبه

من فقط بخاطر باتری قویش میخواستم بخرم

اما با تحقیق از دوستام منصرف شدم

و مثل همیشه میرم سراغ سامسونگ😄خواستم تنوع بدم که پشیمون شدم

شما هم اگه نخریدی بیشتر تحقیق کن عزیزم

سامسونگ همیشه پشتیبانی داره،گوشی همسرم ۷ساله که نوت ۳هست و هنوز قطعاتش هست

اما شیائومی اینطور نیست بعد از یمدت قطعات گوشی های قدیمی پیدا نمیشه،پشتیبانیش ضعیفه

چونکه تو دو سال اخیر تازه اومده بود برندش ولی الان خیلی بیشتر شده و 18 ماه هم که گارانتی داره فعلا و ...

ادم باید همه جوانب رو در نظر بگیره عزیزم

به هرحال مبارکت باشه انشالله ازش راضی باشی😘