2777
2789
عنوان

بیاین بد گیر کردم 😪

112 بازدید | 4 پست

سلااام نهمم

میترسم برم اتسانی عمرمو بزارم رتبه فرهنگیان بیارم ولی مصاحبه ب هر علتی یکی دیگه بردارن من بمونم پشت کنکور چیکارکنم

تا چه رتبه ای بی مصاحبه میرن فرهنگیان ؟؟

به این چیزا فکر نکن و به هدفت فکر کن و بااین چیزای الکی دلتو نلرزون

مصاحبه هم چیز وحشتناکی نیس از عقاید و مذهب و دین میپرسن اگه اونارو کامل بلد باشی که بلدی دیگه نگران چیزی نباش

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به این چیزا فکر نکن و به هدفت فکر کن و بااین چیزای الکی دلتو نلرزون مصاحبه هم چیز وحشتناکی نیس از ع ...

حرف شما درست...

ولی چجوری میشه بعضیا مصاحبه رد میشن ؟؟

تو بزنامه شاد تو کانال یاوران ولایت

نوسته بود بسیجی بودن تو مصاحبع فرهنگیان تاثیر داره...

منم ک بسیجی نیستم ...

اگه اونجا یکی بسیجی باشه اون اولویته منم بدبخت میشم 😕😓

حرف شما درست... ولی چجوری میشه بعضیا مصاحبه رد میشن ؟؟ تو بزنامه شاد تو کانال یاوران ولایت ...

اونا برای جذب بسیجیه انگار میگن سهم خانواده شهید و جانباز تاثیر داره تو کنکور اونوقت باید اونی که رتبه اول و دوم میشه از همین خانواده ها باشه نه عزیزم اونا یعنی میخان جوری نشون بدن که بسیج خیلی ارج و مقام داره وگرنه هیچ وقت تنها معیار و ملاک نیس

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود