2777
2789
عنوان

دانشجوها

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 63 پست
من امسالم پرشده، دیگه نمیتونم شرکت کنم، باید صبر کنم تا سال دیگه😁😁 راستی اطلاع داری دوره ضمن خدمت ...

خوش به حالت😍

روانخوانی رو نمیدونم همون تجویده دیگه؟

ما واسه این ترم تجوید جزو دوره‌های اجباریمونه که باید گواهیشو بگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اولین باره اسم این رشته رو میشنوم😅 مثل رشته بهداشت هست یا تفاوت داره؟ موفق باشید🌹

اسم دانشگاهه 

رشتم گفتاردرمانیه 

هم چنین شما 

امیدوارم تعطیلات خوبی داشته باشی🌹

خوش به حالت😍 روانخوانی رو نمیدونم همون تجویده دیگه؟ ما واسه این ترم تجوید جزو دوره‌های اجباریمونه ...

آره همین تجوید

ماهم دانشگاه گذاشت و نوشته بود اجباری، از اداره محل خدمتم پرسیدم جوابی ندادن، پس باید مثل اینکه شرکت کنم از سال دیگه، ممنونم عزیزم❤

خسته نباشید منم زمانی که دانشجو بودم بعد امتحانا فیلم میدیدم

ممنونم، زنده باشید

والا اونجا دانشگاه که بودیم وسط ترم هم فیلم میدیم با بچها توی خوابگاه😁

اگه فیلم خوب میدونید، ممنون میشم معرفی کنید👌

من ترم اخر بودم فقط پروژه پایانی مونده خداکنه زوتر تموم شه 😓

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
من ترم یکم  امتحان ترمم هنوز شروع نشده . ولی اخریش ۲۰ اسفنده🤣 ترم بعد هم اوایل اسفند شروع می ...

من سال آخر هستم. یاد ترم اولی بودن خودم افتادم عزیزم😅

چه رشته ای هستی؟اگه خواستی بگو

و اینکه موفق باشی🌹🤩